Gràcia

Notícia

Darrera reunió del casal abans de vacances

Clica aquí per accedir a la galeria completa de fotos del refrigeri

Els militants del Casal ens hem reunit aquest darrer dilluns de juliol 31-07, abans del tancament del curs polític, per debatre els darrers esdeveniments de la política nacional. Hi ha hagut el testimoni personal d’alguns companys que han participat de la manifestació davant de la caserna de la Guardia Civil per protestar contra els interrogatoris il·legals d’aquest cos policial, també se’n ha fet una valoració política des de diferents perspectives i opinions diverses.

Durant la reunió s’ha informat del conjunt d’activitats programades pel Casal en el marc del bicentenari de la Festa Major. A hores d’ara ja podem confirmar la presència dels diputats a les corts espanyoles Joan Tardà i Ester Capella, del president del grup municipal per Barcelona Alfred Bosch, del regidor Jordi Coronas, i de les dues conselleres del districte de Gràcia Alba Metge i Núria Pi. Hi assistiran el dijous 17 d’agost en una xerrada amb vermut a les 13:00h, és un acte polític obert a militants, amics i simpatitzants, així com a tots els veïns.

També s’ha informat de les accions previstes de cara a la celebració de la Diada de l’Onze de Setembre, de la importància d’inscriure-s’hi al tram corresponent seguint les indicacions de l’ANC, entitat organitzadora. Hi ha previst organitzar el tradicional dinar de la militància de Barcelona, però a hores d’ara no podem donar-ne més detalls. També s’han anunciat els dies i les ubicacions de les properes parades informatives en el marc de la campanya pel Sí del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Tothom que hi vulgui participar hi és convidat.

La reunió de Casal va acabar amb un petit refrigeri de comiat de temporada, i acompanyat d’uns canapès que la companya Carme ens ha obsequiat amb motiu del seu 40è aniversari de militància a Esquerra Republicana. Per tots aquest anys, gràcies Carme pel teu compromís!

Clica aquí per accedir a la galeria completa de fotos del refrigeri


Bon estiu i bona Festa Major!

Pep Creus
Secretaria de Comunicació i Acció Política