Gràcia

Notícia

Vermut i dinar de Festa Major d’ERC Gràcia

  • Ester Capella, durant la seva intervenció.
  • Foto de familia dels convidats a l'acte.
  • A l'Espai Albert Musons, celebrant el 200 aniversari de la Festa Major de Gràcia.
Dijous passat, ERC Gràcia va organitzar, davant del seu casal al carrer Tres Senyores, un acte públic que va comptar amb les intervencions del diputats al Congrés espanyol Joan Tardà i Ester Capella, a més d’Alfred Bosch, president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona. També van ser-hi presents el portaveu del grup Jordi Coronas, i els diputats al Parlament de Catalunya Gerard Gómez del Moral (ERC) i Eduardo Reyes (Junts pel Sí), així com les conselleres de districte d’ERC Alba Metge i Núria Pi.

La consellera Alba Metge va fer la presentació dels parlaments davant de més d’un centenar de persones, entre militants, amics i públic en general. Acabat l’acte, els assistents van ser convidats a un vermut. Després es va celebrar ben a prop, als jardins de Manuel Torrente, el ja habitual dinar de Festa Major d’ERC Gràcia, on un cop més els protagonistes gastronòmics van ser els cargols amb salsa.

En acabar, el convidats i un grup de militants i amics van anar a la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert Musons, amb motiu de la celebració del 200 aniversari de les festes, abans d’iniciar un recorregut pels carrers guarnits. Just quan el grup estava visitant la travessia de Sant Antoni van arribar les primeres notícies del tràgic atemptat a la Rambla de Barcelona, moment en què es va suspendre el recorregut per poder seguir de prop els esdeveniments.

Jaume Martínez
Secretari adjunt de Comunicació

Aquí podeu veure un recull de fotografíes de l'acte i el dinar