Gràcia

Documents

Presentació pel Congrés d'ERC-Gràcia 16-04-2018
Descarrega en PDF
Pregunta presentada al ple del Districte el 5 de juliol. Quina serà la nova ubicació de la parada d’autobusos turístics de Travessera de Dalt i quin serà el seu recorregut pel barri de La Salut?
Descarrega en PDF
Prec presentat al ple del Districte el 5 de juliol per tal que el Govern del Districte actualitzi el Pla d’Aparcaments del Districte de Gràcia
Descarrega en PDF
Proposició presentada al ple del districte el 5 de juliol per tal que el projecte definitiu de la reforma del carrer Pi i Margall es triï d’entre les diverses opcions amb una consulta políticament vinculant entre el veïnat
Descarrega en PDF
Seguiment de proposició presentat al ple de Districte el 5 de juliol per tal que s’informi de l’estat d’execució de la proposició sobre el canvi de nom del carrer Secretari Coloma aprovat al Ple de març del 2017.
Descarrega en PDF
Proposició presentada al ple del Districte el 10 de maig per tal que es doni suport als clubs esportius Europa i Pedagògium per tal que puguin continuar desenvolupant la seva tasca.
Descarrega en PDF
Prec presentat al ple del Districte el 10 de maig per tal que el govern del Districte creï un directori de lloguer de locals, on hi constin també els espais de l’Ajuntament al Districte, destinat a detectar necessitats i acompanyar les entitats
Descarrega en PDF
Prec presentat al ple del Districte el 10 de maig on s'insta al govern del Districte, i en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona del qual forma part, a impulsar la implantació dues noves línies de 1er d’ESO.
Descarrega en PDF
Prec presentat al plenari del Districte per tal que els vehicles de gasoil en les línies que passen per la plaça Lesseps i els busos de barri del Districte se substitueixin per autobusos elèctrics, de gas natural o híbrids.
Descarrega en PDF Llegeix
Prec presentat al plenari del Districte de Gràcia per tal que s'informi abans del proper 23 de març de 2017 de la futura ubicació definitiva per a les dues línies noves de P3 anunciades.
Descarrega en PDF Llegeix