Santa Coloma de Gramenet

Notícia

Comunicat ERC Gramenet


A l’atenció de la secció de Política
Comunicat als Mitjans de Comunicació

L'equip de govern socialista no garanteix als regidors d'Esquerra Republicana el nomenament en els òrgans municipals que els corresponen pel mandat.

El dia 9 de gener el Grup Municipal d’Esquerra Republicana presenta una queixa formal a l’Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet perquè s’ha vist vulnerat el seu dret a participació com a consellers al Consell Escolar Municipal.
Els regidors del GM d’Esquerra Republicana consideren que el fet que no se’ls hagi convocat al Consell Escolar de dilluns 13 de gener constitueix una vulneració dels seus drets polítics així com la de tota la ciutadania, a la que representen.
Després de la presa de possessió com a regidors de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet els regidors del grup municipal vam revisar la normativa dels diferents òrgans i vam demanar accedir a tots els consells i comissions a les que tinguéssim dret a assistir. La resposta de la coordinació del Consell Escolar municipal va ser que se’ns convocaria a la propera sessió d’aquests però amb sorpresa hem comprovat a dia d’avui que no ha estat així. Degut a aquest fet, el Grup municipal ha presentat una queixa en format de carta per a traslladar el malestar a l’equip de govern. Hem aprofitat també per a demanar la revisió de tots els procediments de nomenaments dels diferents consells d’aquest Ajuntament, consell de dones, de serveis socials, etc.
Cordialment

Sam Núñez Amela
Portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Republicana

Santa Coloma de Gramenet, 10 de gener de 2020