Santa Coloma de Gramenet

Notícia

Mireu la Premsa, el PSC es salta la llei

ajuntament, santa coloma, gramenet, guardia civil
Ajuntament Santa Coloma
El Partit dels Socialistes de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet feien i fan un ús partidista, interessat i fraudulent del nostre consistori i dels impostos dels colomencs.

Cada vegada que tenen majoria absoluta la fan servir per beneficiar-se, buidar la caixa i omplir les butxaques dels seus. L’audiència Nacional va destapar la caixa de trons i el PSC colomenc va ser ràpid en col·locar a l’alcaldia a una noia que no estigues tacada per la corrupció, han tornat a guanyar la confiança del poble i han tornat a les pràctiques fosques.

Fem que tots els colomencs coneguin a qui estan donant la seva confiança amb el seu vot. Feu un petit recorregut per la premsa escrita.

“El jutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, ha engegat una operació contra la corrupció urbanística que ha esquitxat diversos ajuntaments catalans. El que ha rebut de ple és el consistori de Santa Coloma de Gramenet, amb la detenció de l'alcalde socialista, Bartomeu Muñoz; el regidor d'Urbanisme, Manuel Dobarco; l'exdiputat del PSC Lluís García Sáez, que va ser expulsat pel PSC per suposada corrupció urbanística, i quatre persones més. Baltasar Garzón els imputa els delictes de suborn, blanqueig de capitals i tràfic d'influències.”
CCMA 324 Actualitzada el 27/10/2009 15:13

“L'Ajuntament de Santa Coloma celebra aquest vespre dos plens municipals consecutius en què els regidors acceptaran la renúncia de l'alcalde Bartomeu Muñoz i escolliran la nova alcaldessa triada pel grup socialista, Núria Parlón. El relleu a l'alcaldia vol superar la situació provocada per l'operació Pretòria.”
BTV.cat Actualitzat el 17.11.2009 a les 14:00 Pablo Ruiz

La socialista Núria Parlón conserva l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, amb un 40% dels vots, que li han merescut 14 regidors, dos més que en l'anterior legislatura, i obté la majoria absoluta.”
ARA Barcelona Actualitzada el 24/05/2015 21:55

L'Advocacia de l'Estat ha denunciat a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per cobrir a dit 12 llocs directius sense convocar oposicions. En aquest sentit considera arbitrari el procediment pel qual el juliol de 2015 es van nomenar a aquests directius amb l'únic suport del PSC i s'observa una presumpta "vulneració" de lleis estatals.”
e-noticies 18 de Març de 2016. 11:19h.

Segons l’Advocat de l’Estat, el personal eventual no pot ocupar càrrecs, directius, com és el cas de Santa Coloma. La demanda al·lega que aquesta feina correspon a funcionaris de carrera i que la funció dels càrrecs de confiança ha de ser exclusivament d'”assessorament
ACN 22/03/2016

“El nomenament dels dotze càrrecs de confiança es va aprovar en el ple municipal del juliol passat amb els únics vots favorables del PSC, que té la majoria absoluta.”
ElPuntAvui M.Membrives 22/03/2016

“La Abogacía del Estado solicita que las contrataciones de los dirigentes se anulen y se dejen sin efecto. Los sueldos ingresados hasta ahora quedarían en entredicho de derogarse los nombramientos; las retribuciones al año ascienden en total a 671.000 euros, incluyendo los 70.000 del director de alcaldía, los 60.000 de los directores de áreas como Urbanismo o Promoción Económica o los 45.000 de los coordinadores.
De los 12 cargos, tres son funcionarias municipales que fueron ascendidas. Parlon fichó a directivos tras los comicios. Entre otros, una ex asesora del PSOE en el Parlamento Europeo, una ex técnica del PSC en el Ayuntamiento de Barcelona y una arquitecta que fue en la lista de ICV-EUiA de la capital en 2011. El coordinador de Cultura figuraba en la candidatura socialista de Santa Coloma en 2011, se quedó a las puertas de ser concejal, fue designado directivo y ahora repite.”
El Mundo Jordi Ribalaygue 18/03/2016 11:26

Sam Nuñez
simpatitzant d'Esquerra Gramenet