Granollers

Notícia

Núria Maynou: "Haurem de fer polítiques valentes, ambicioses, que no deixin ningú enrere. D'aquesta crisi ens en sortirem, i ens en sortirem totes!"

Vivim immersos en una crisi sanitària inèdita, on l’entrada d’un virus devastador ens amenaça a tots i totes. Una crisi que ens exigeix mesures dràstiques i una gran responsabilitat per tal d’actuar contra aquesta situació. Actuant cuidant-nos, cuidant els qui ens envolten d’una manera tant especial. La solidaritat, l’ajuda i el suport mutu es tradueix en quedar-nos a casa, sortir al mínim imprescindible i prioritzar la cura de les persones més vulnerables.

És en aquestes situacions en les que es demostra la força de la gent, de la ciutadania, però sobretot del personal sanitari i d’emergències i també de tots aquells treballadors que han de seguir treballant per abastir i garantir el bon funcionament de les nostres ciutats. A tots i totes elles, el nostre més sincer agraïment, us tenim en ment cada vespre quan sortim a aplaudir-vos. De la mateixa manera, cal traslladar tota la força als ciutadans i ciutadanes que pateixen la malaltia; i tot el nostre escalf a tots aquells a qui han perdut persones properes aquests dies.

En moments com aquests, els Grups Municipals del consistori seguim tenint una responsabilitat altíssima i el deure de seguir treballant per la ciutat. Per aquest motiu vam posar a disposició de l’equip de govern una bateria de propostes molt diversa per tal de revertir la situació, i així ho seguirem fent mentre aquesta situació duri.

La crisi sanitària que patim ho canviarà tot: tindrà unes conseqüències socials econòmiques, socials i emocionals molt importants a totes les ciutats del món, també a Granollers, on haurem d’estar a l’altura. Hem de començar a treballar, des de ja, en tot el que vindrà: totes les administracions, i els ajuntaments especialment, hauran de prendre mesures extraordinàries per tal de revertir i pal·liar la situació d’emergència que s’ha generat. Haurem de fer polítiques valentes, ambicioses, que no deixin ningú enrere i repensar molt el model en el que fins ara vivíem. D’aquesta crisi ens en sortirem, i ens en sortirem tots.

Ara més que mai ens cal cuidar-nos, i els que tenim responsabilitats públiques treballar al màxim per donar solucions per ara i, sobretot, pels dies i mesos que vindran

#EnsQuedemACasa
 
Núria Maynou i Hernández
Portaveu del Grup Municipal d’ERC-AM

** ARTICLE PUBLICAT AL BUTLLETÍ MUNICIPAL DEL MES D'ABRIL, accessible a www.granollers.cat