Granollers

Notícia

ERC, Junts i Primàries presenten conjuntament una moció per impulsar els cicles formatius de l'àmbit sanitari a Granollers

El nou centre de radioteràpia de Granollers
El nou centre de radioteràpia de Granollers
Els grups municipals d'Esquerra Republicana, Junts per Granollers i Primàries han presentat una moció per la promoció dels cicles formatius de l'àmbit sanitari a la ciutat de Granollers.

Els Grups consideren que l'Hospital General de Granollers està en plena expansió, sobretot amb la propera obertura del centre de radioteràpia que donarà cobertura a tota la comarca i als municipis que es troben a l'àrea d'influència de la carretera C17. A més, remarquen que l'Hospital també compta amb una àmplia experiència en formació de professionals sanitàris de diversos àmbits.

No obstant, destaquen que la ciutat no disposa de cap cicle formatiu de grau superior en l'àmbit sanitàri i reclamen que Granollers te la oportunitat d'esdevenir un centre de referència per a la realització de Cicles de Formació Professional de Grau Superior de la famíla sanitària i amb la formació de professionals d'infermeria.

Per tots aquests motius, proposen el desenvolupament d'un estudi per identificar les necessitats de professionals sanitàris en l'àmbit dels cicles formatius per impulsar-ne, posteriorment, la posada en marxa.

Podeu llegir la moció completa a l'arxiu adjunt.