Granollers

Notícia

Núria Maynou sobre l’espionatge als líders independentistes: «hi ha una guerra bruta contra l’independentisme, una causa general que persegueix un moviment pacífic i democràtic.»

Núria Maynou, portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Granollers
Núria Maynou, portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Granollers
Ahir es va celebrar la darrera sessió plenària de l’Ajuntament de Granollers abans del període de vacances. El primer punt que va generar intervencions va ser a l’apartat de mocions. En aquest sentit, es va aprovar la moció conjunta presentada pels grups municipals d’Esquerra Republicana, Junts per Granollers i Primàries de rebuig a l’espionatge polític d’activistes, periodistes i autoritats.

En aquest punt, la portaveu republicana, Núria Maynou afirmava que hi ha «una guerra bruta contra l’independentisme, una causa general que persegueix un moviment pacífic i democràtic. Una guerra bruta que ve de lluny: dels GAL o l’Operación Garzón, entre d’altres»

Un altre punt que va generar intervencions va ser l’aprovació de la moció presentada per ERC de rebuig a la pròrroga o ampliació de les concessions de les autopistes AP2, AP7, C33 i C32 nord. En aquesta línia, Maynou afirmava que la finalització de les concessions suposa que «a Granollers, l’esperada finalització d’aquestes concessions obre la porta a l’eliminació del peatge de l’AP7, una fita que ajudaria a reduir el trànsit de vehicles pel municipi, especialment en zones com la Ronda Sud».

L’última moció que va generar intervencions va ser la proposada per Junts per Granollers de suport a l’escola concertada. En aquest sentit, Núria Maynou va justificar l’abstenció del seu grup ja que "tot i compartir moltes de les coses que es diuen als acords, discrepem en alguns punts de la part expositiva i pensem que un debat com aquest s'hauria d'haver fet amb molta més serenor, apostant per una moció que defenses l'escola catalana com a servei públic"

Per últim, en el torn de precs i preguntes, el regidor Enric Gisbert va denunciar que s’havia perdut una oportunitat pel que fa al turisme durant aquest estiu. El regidor va reclamar unir esforços, recursos i establir una estratègia conjunta per tal de reflotar el turisme i tenir clar el model de ciutat i el projecte que volem per la nostra ciutat. Gisbert va concloure que «Granollers ha de ser un destí que es vulgui visitar, un emplaçament on les empreses vulguin invertir, i, en definitiva, esdevenir una ciutat millor, amb més visibilitat i múscul econòmic».

Podeu veure el Ple fent clic aquí.