Granollers

Notícia

Consulta el programa d'ERC Granollers

Dilluns 13 de maig, ERC Granollers ha presentat en públic el seu programa electoral per a les eleccions municipals de 2019. Ho ha fet en una roda de premsa oberta duta a terme a la sala petita del Cinema Edison. 

La candidata Núria Maynou ha explicat que el programa és la suma dels esforços de molts ciutadans de Granollers, que hi han aportat elements. Ja sigui de forma telemàtica en les campanyes fetes entre el 2016 i el 2018 - Pensem Granollers -, on ERC recollia propostes arreu de la ciutat, com en trobades sectorials dutes a terme durant el 2018.

Maynou ha destacat també que el programa responia a la perfecció a la necessitat de fer de Granollers una ciutat viva, cohesionada i republicana. Així com que el programa és un document que garanteix poder governar la ciutat des del primer dia.

Per la seva banda, Lorena Torró va explicar de forma profunda el programa: Es tracta d'un document amb 5 eixos sectorials,27 àrees d'actuació, 70 objectius estratègics i més de 650 mesures concretes. Torró, número 3 a la candidatura, va definir-lo com un gran projecte de ciutat que pretén sacsejar el conformisme i sortir de l'estancament. També en va destacar la seva integralitat, el fet que és un document viu - que pot seguir creixent - i que aspira  a créixer durant els properes mesos i anys per a millorar la vida dels granollerins. 

ERC presenta el programa com a única alternativa de govern a la ciutat, amb una visió llarg terminista que l'actual govern del PSC, buit d'idees, no és capaç de tenir.

Podeu consultar el programa sencer, clicant aquí.