Granollers

Notícia

ERC vol ampliar l'eix verd del Congost, lligar la Font Verda i el Centre pel parc Torras Villà i fer una ciutat més verda que lluiti contra la contaminació

Núria Maynou va presentar el passat dilluns les propostes de Medi Ambient i urbanisme d'ERC, juntament amb la número5  de la candidatura i doctora en Medi Ambient, Ester Vega. 

ERC vol fer de Granollers una ciutat més verda i cohesionada. Els republicans van presentar dilluns passat propostes que passen per la creació de més zones verdes i la transformació d'espais de la ciutat en llocs més agradables. La candidata Núria Maynou destacava la necessitat de convertir el riu Congost en un autèntic eix verd practicable, i fer-hi entrar la ciutat. 

D'altra banda, Maynou destacava també com a mesura important la que va ser una de les propostes estrella d'ERC el 2015: Unir la Font Verda amb el Parc Torras Villà a través de passeres, i després reformar i ampliar el parc fins a la Plaça Barangé, per tal de crear un pulmó verd al centre de la ciutat.

En la seva intervenció, l'ambientòloga i número 5 a la candidatura, Ester Vega, explicava que són necessaries moltes mesures per lluitar contra la contaminació, i que algunes d'elles passen per millorar la mobilitat a peu i en transport públic a la ciutat, reduür el nombre de vehicles que hi circules i crear espais aptes per la mobilitat alternativa. Vega també proposava transformar les places dures de la ciutat en places verdes, així com crear campanyes de conscienciació i pedagogia en medi ambient, tant a nivell institucional com a nivell escolar.

Podeu llegir el programa complet d'ERC aquí:

http://locals.esquerra.cat/granollers/article/98816/consulta-el-programa-derc-granollers