Granollers

Qui som

Les eleccions municipals del mes de maig ens han deixat un balanç de tres regidors amb un augment considerable de vots que s’acosta als millors resultats obtinguts a la nostra ciutat. Aquest és el llegat que rebem i que haurem d’administrar amb responsabilitat.
 
Això  ens obliga a encarar la política municipal d’una manera diferent, amb la clara voluntat de  no anar a remolc de l’acció de govern sinó de anticipar-nos i proposar el nostre model de ciutat i donar-lo a conèixer a tots els ciutadans i ciutadanes de Granollers. 
 
La participació d’Acció Granollers segueix sent imprescindible. Hem de trencar amb la idea que la ciutat es construeix amb lideratges forts; el futur de les ciutat ha de ser el lideratge compartit. El Republicanisme que ha defensat històricament el nostre partit és el de la participació ciutadania i la implicació. 
 
Un dels reptes més importants de l’ Executiva d’Esquerra Granollers és el creixement de la nostra base social. Per això, impulsarem  accions encaminades a captar nous actius que ens situïn a tots els barris de la ciutat amb l’objectiu clar d’ampliar la xarxa de persones que ens ajudi a tenir un coneixement més exacte i directe de les diferents problemàtiques de la ciutat.
 
Esquerra ha de ser l’aliat  de la ciutadania i les entitats; per això ens hem d’apropar a la ciutadania a través de les seves entitats més representatives: Associacions Culturals, Esportives, de Veïns, AMPAS, sindicats i plataformes, etc. 
 
No ens podem oblidar de la greu situació social que patim. La persistència de la crisi econòmica ens obliga més que mai a centrar la nostra atenció en les polítiques enfocades a la creació de llocs de treball i d’ajuda als mes desafavorits.
 
Finalment, els resultats aconseguits a Granollers el 9N ens han d’esperonar per aconseguir que els vots del SI SI  siguin el 27S vots per la sobirania, i ho farem treballant al costat d’Òmnium Cultural, l’ANC, i també amb la CUP i CDC .
 
Ferran Raga i Serra
President de la secció local d’Esquerra de Granollers
granollers@esquerra.cat


Imatge