Guissona

Totes les notícies

542 gràcies!

Moltes gràcies a les 542 persones que ahir ens vàreu fer confiança. Esquerra Republicana de Catalunya a Guissona hem estat la segona força més votada. El nostre compromís per treballar al servei de Guissona i de la seva gent és ferm. Continuarem al peu del canó, com sempre, treballant per la justícia social, pel progrés i pels valors republicans. Josep Esquerra, Ester Marsol, Sergi Farré i Verònica Serrulla són les persones que conformaran el Grup Municipal d’ERC al consistori durant els propers quatre anys. Des d’ERC felicitem la candidatura vencedora d’aquestes eleccions municipals i també a les europees, Junts per Guissona - Junts per Catalunya, i volem donar les gràcies també, a totes aquelles persones que han fet possible el nostre projecte: als membres de la candidatura, els regidors i regidores sortints, els militants, simpatitzants, amics i famílies, sense la vostra col·laboració, dedicació i solidaritat, això no hagués estat possible. Gràcies de tot cor!       

Presentació del programa electoral d'ERC Guissona

Des d'ERC Guissona us presentem el programa electoral per les properes eleccions municipals del 26 de maig. Hi trobareu la presentació de la llista, les preocupacions dels vilatans i vilatanes i les nostres propostes per fer de Guissona una vila activa i amb futur. Volem agrair a totes les propostes rebudes ja sigui a través de les xarxes socials, e-mail, reunions amb entitats i associacions... Gràcies a tots i a totes per les grans idees i inquietud!  

Taller de sardanes i presentació de la cançó 'La llum? d'Ethan Barea

Aquest diumenge dia 19 de maig des de la Candidatura ERC Guissona 2019 organitzem sardanes a la Placeta Bisbe Benlloch. A partir de les 18.00 h realitzarem un taller de sardanes perquè tots i totes puguem aprendre’n a ballar i també viurem en exclusiva la presentació de la cançó de la candidatura ''La Llum'' escrita i cantada pel guissonenc Ethan Barea. T'esperem diumenge a la placeta del costat de l'Ajuntament!

ERC primera força política el 28A a Guissona

Esquerra Republicana ha aconseguit uns resultats històrics en les eleccions a les Corts espanyoles d’aquest diumenge. Per primera vegada, els republicans han estat primera força a la Segarra i a Catalunya en unes eleccions generals. Així, ERC va obtenir un total de 749 vots a Guissona, 300 vots més que a les eleccions estatals del passat 2016. Des de la Secció Local d'ERC a Guissona, agraim el suport de la ciutadania que ha permès assolir aquest repte electoral. Assumim la responsabilitat que la ciutadania ens ha atorgat amb il·lusió, compromís i la determinació de sempre. Seguim!

Jordà: ‘El judici del Suprem és una venjança de l'actual classe política espanyola que ha vist perillar els seus privilegis, la seva immunitat i el seu status quo actuals amb el Procés Català’

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, ha mantingut avui una intensa jornada per les terres de Lleida en que ha dut a terme un acte de campanya a Guissona, i ha dinat amb la militància de les comarques de l’Urgell i la Segarra, acompanyada de les candidates a les Eleccions Generals Inés Granollers i Mercè Carulla.   Jordà ha assenyalat de manera taxativa que ‘la farsa del judici al Tribunal Suprem i de les condemnes que es demanen a Junqueras i la resta d’encausats són únicament una venjança d’una classe política espanyola que va assumir com a pròpies una sèrie de privilegis, immunitats i un cert status quo que han anat arrabassant des de la implantació del règim del 78 i que ara el procés sobiranista ha fet trontollar i que veuen perdre’. La consellera també ha volgut fer incís en les paraules d’Oriol Junqueras, que recordava ahir en les seves declaracions des de Soto del Real que, des de la seva fundació, Esquerra Republicana de Catalunya ‘és el partit amb el nombre de dirigents perseguits, amb persones exiliades i el que ha patit la major repressió’. Alhora que ha recordat que ‘el republicanisme independentista té dues noves i cabdals oportunitats de reivindicar-se i fer callar a tots a aquells que ens volen oprimir: el 28 d’abril i el 26 de maig’. Guissona, 21 d’abril de 2019  

Esquerra Republicana presenta la candidatura per a les eleccions municipals del mes de maig a Guissona

Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer aquest diumenge a Guissona la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, una llista que encapçalarà Josep Esquerra i Aldomà. La candidatura d’ERC està formada per persones molt diverses, plurals i procedents de diversos sectors i col·lectius, i serà una llista cremallera, una seqüència amb alternança contínua de gèneres per tal de garantir al màxim la paritat, un compromís per a tots els municipis de més de 3000 habitants, que la formació republicana va incorporar mitjançant l’aprovació del pla d’igualtat el gener de 2017. Els membres de la candidatura, a la seva presentació individual, han explicat les seves motivacions per presentar-se a aquesta contesa electoral, i han exposat els principals eixos de treball en els quals fonamentaran el seu compromís amb al municipi de Guissona, basat en centrar l’atenció en totes les persones, treballant amb empatia i escolta activa, amb cooperació i companyerisme, amb sensibilitat per la cultura i les tradicions, vetllant per les polítiques d’igualtat i d’inclusió des dels valors de la diversitat, treballant per consolidar un sistema educatiu de qualitat, prioritzant la cultura com a eina de transformació, potenciant els valors de l’esport i dinamitzar tots els sectors per a garantir un municipi viu. L’objectiu de la candidatura republicana és estar sempre al servei de Guissona i de la ciutadania, amb proximitat, compromís i esperit jove. Durant la presentació, la candidatura ha exposat els resultats del procés participatiu que ha dut a terme les darreres setmanes, del qual s’ha destacat els temes que preocupen més la ciutadania de Guissona. Això és, per ordre decreixent de prioritats, la neteja viària, la mobilitat, la il·luminació dels carrers, la seguretat, l’estat dels parcs, el transport públic, el consum de drogues i els accessos a camins. Així mateix, els membres de la candidatura han donat a conèixer els canals de comunicació i les xarxes socials que estan utilitzant per a difondre els continguts i missatges del projecte republicà a Guissona.

Presentació de la candidatura d'ERC a Guissona

El proper dia 14 d'abril, coincidint amb la commemoració dels 87 anys de la proclamació de la República catalana per part de Francesc Macià, una data molt significativa en la història del país, presentarem la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya per les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte es durà a terme el diumenge dia 14 d'abril a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Guissona a la 1 del migdia.