Guissona

Notícia

Esquerra Republicana acosta el debat de la República que farem amb una ‘macroparada’ sense precedents arreu del país


Durant aquest cap de setmana Esquerra Republicana ha fet un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, la ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central a Barcelona i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana. En el cas de la federació comarcal d'ERC de la Segarra, la parada es va instal·lar divendres dia 17 al mercat a Cervera.
 
El president comarcal d'ERC a la segarra, Bartomeu Porta, va afirmar que "al nostre país, en aquests moments en que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova república catalana des de tot el territori’.


En aquest sentit, Porta va destacar que  ‘la macroparada és una de les accions de la campanya ‘La República que Farem’ que recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots, escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de tot arreu del país’.