Guissona

Notícia

ERC Guissona ja té candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 2019

L’assemblea de la secció local de Guissona celebrada avui, ha escollit Josep Esquerra com a candidat a les eleccions municipals del proper 2019, un cop tancat el procés de primàries, en què ha estat l’únic candidat i ha aconseguit el suport unànime de tots els assistents a l’assemblea, agafant així el relleu de Xavier Casoliva.  Durant els propers mesos es configurarà la llista de persones que l’acompanyaran en aquesta candidatura.

Josep Esquerra, en el seu discurs de candidatura, ha posat en valor la feina dels seus precursors, i ha manifestat que encara aquestes eleccions amb l’objectiu de mantenir l’alcaldia propera a la gent, amb ‘coherència i rigorositat, empatitzant amb els problemes de la gent, vetllant per la resolució dels problemes, treballant amb iniciativa i empenta des de la vessant positiva, aprenent de cada pas per a veure-hi noves oportunitats, sempre guiat pels valors republicans com a referent’.

L’alcaldable Esquerra, que és un històric militant de la secció local d’ERC que ha donat suport a totes les candidatures presentades pels republicans a aquesta vila de la Segarra, ha estat des de sempre molt vinculat amb l’associacionisme guissonenc.