Sant Feliu de Guíxols

Totes les notícies

Foto 3 diputats 20N

Serem políticament implacables i democràticament impecables

Després de les eleccions espanyoles d’aquest diumenge 20 de novembre, des d’ERC i les JERC de Sant Feliu de Guíxols volem agrair a les 781 ganxones i ganxons que ens han dipositat la confiança a les urnes per tal de ser presents amb la Teresa Jordà com a diputada al Congrés dels Diputats de Madrid. Amb ella, hi seran l’Alfred Bosch i en Joan Tardà com els 3 representants de la coalició independentista ERC-Reagrupament-CatalunyaSí que ha sabut sumar forces i capgirar les enquestes que deixaven a l’independentisme català sense representació a Madrid. Segons el cap de llista Alfred Bosch 'serem políticament implacables i democràticament impecables'. El candidat ha defensat que la gent que ha donat suport a la candidatura independentista 'sou la punta de llança de la recuperació de les llibertats de Catalunya i de la justícia social'. Des d’Esquerra i les JERC seguirem treballant seguir construir una Catalunya i un Sant Feliu de Guíxols democràticament més justa i socialment més lliure. “Procuraré caminar suau, perquè se que ho estaré fent per damunt dels vostres somnis.” Alfred Bosch, Diputat al Congrés dels Diputats de Madrid

Cartell Pel·lícula Macià contra Companys

Projecció de la pel·lícula Macià contra Companys

El proper diumenge 13 de novembre a les 17:30h la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols durà a terme a la Casa Irla (carrer Algavira, 65-69) la projecció del pel·lícula Macià Contra Companys. Al finalitzar la projecció és durà a terme un cinefòrum amb la presència del diputat d’Esquerra al Congrés dels Diputats de Madrid, Francesc Canet, i del número 3 a la llista de la coalició Esquerra, Reagrupament i Catalunya Sí a la circumscripció de Girona Jordi Casadevall. Els assistents a l’acte podran gaudir de la pel·lícula, amb unes crispetes i una beguda. Esteu totes i tots convidades i convidats.

Presentació Teresa Jordà

Benvinguts a la República del Sí

Enfront la política d’opressió fiscal de l’estat espanyol i la política de retallades del govern “dels millors”, ERC us dona la benvinguda de la «República del Sí», una república que front la «Comunitat Autònoma del No», prioritza la societat del benestar, la justícia social i l’ajuda als més necessitats. Catalunya podria ser un país amb superàvit fiscal, i en canvi es troba sumit en una profunda crisi, podria ser un país que decidís per si sol, i no una comunitat autònoma on els altres decideixen... per això a ERC Guixols ho tenim molt clar, a arribat el moment de decidir si volem seguir sent una comunitat autònoma o volem un estat independent!!! Ens trobareu en una paradeta informativa el proper dissabte 12 de 10:00 a 13:00h a la Rambla de la Generalitat/Bust Irla, i el diumenge 13 de 10:00 a 13:00h a la Rambla Vidal/carrer Major.

11 Setembre 2011 Sant Feliu de Guíxols

11 de setembre amb Esquerra i les JERC

Un any més Esquerra i les JERC Guíxols vam sortir al carrer per la Diada Nacional de Catalunya per commemorar una data tant important. Els actes de la Diada van començar el dissabte 10 amb la marxa de torxes que va organitzar l'Associació Guíxols Decideix i a la qual el Grup Municipal d'Esquerra i la Secció Local es va sumar. Des d'Esquerra Guíxols volem agrair a Guíxols Decideix la feina feta i felicitar per la iniciativa. Un cop finalitzada la marxa de torxes i llegit al manifest davant de l'estelada penjada al Passeig del Mar, es va dur a terme la 7a edició de la ja tradicional Diada Jove aquest any amb una nova ubicació, als Jardins Juli Garreta. El diumenge 11 els actes van començar a les 9:30h on es va dur a terme un cercavila fins a la tomba del President Irla on es va fer la tradicional ofrena floral, acompanyats aquest any del regidor d'Esquerra a la ciutat, Jordi Vilà, la diputada al Parlament de Catalunya Carme Capdevila i del President Regional Josep Carrapiço entre d'altres. Finalitzat l'acte els assistents es van dirigir fins al Passeig del Mar per assistir a l'acte institucional de l'ajuntament, acompanyats de Percussió Ganxona en el tradicional cercavila pels carrers de la ciutat.

Façana Ajuntament

Esquerra Guíxols insta al govern a no penjar la bandera espanyola

Arrel de la denúncia duta a terme per Ciudadanos, Esquerra i les JERC Guíxols encoratgen al govern municipal a fer cas omís de les denúncies dutes a terme pels sectors espanyolistes que volem imposar a la nostra ciutat, símbols que no representen al conjunt de les ganxones i els ganxons, donant suport al govern municipal i subscrivint les paraules de l'Alcalde Joan Alfons Albó, negant-se a penjar la bandera espanyola a la façana del consistori. Segons el regidor d'Esquerra a la ciutat, Jordi Vilà, “cada municipi ha de tenir la seva autonomia per decidir què es fa a casa seva i és per aquest motiu que l'ajuntament de la ciutat ha de seguir amb la manera d'actuar duta a terme fins ara, i recolzada a les urnes per la majoria dels ciutadans i ciutadanes de la ciutat”.  

Estelada

Esquerra presenta una moció per penjar l'estelada l'11 de setembre

Per tercer any consecutiu, ERC a Sant Feliu de Guíxols presentarà una moció al ple per tal de penjar l'estelada a la barana de mar del Passeig del Mar. El regidor d'Esquerra a la ciutat, Jordi Vilà a manifestat la voluntat de tornar a presentar la moció un any més "Atesa la voluntat històrica del catalanisme de reivindicació de la realitat nacional catalana, renovada recentment amb la manifestació popular del dia 10 de juliol de 2010 a Barcelona, que va merèixer el recolzament de tots els partits catalanistes de tradició democràtica a favor de l’Estatut de 2006, i en contra de la Sentència del Tribunal Constitucional que el retalla". A continuació us adjuntem el text de la moció que es votarà al ple municipal que es durà a terme el proper dijous 28 a les 9 del vespre.  

Imatge Programa Electoral 2011

Programa Electoral Municipals 2011

Ja podeu consultar el programa electoral d'Esquerra i les JERC a Sant Feliu de Guíxols per a les eleccions municipals 2011, clicant a l'enllaç que trobareu a continuació o al banner del Programa Electoral.

Presentació Llista Municipals 2011

Esquerra i les JERC Guíxols presenten la llista per a les municipals 2011

El passat dissabte 7 de maig Esquerra i les JERC Guíxols van presentar la llista electoral per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Jordi Vilà, cap de llista d'Esquerra a la ciutat va destacar el valor humà i de treball de totes les persones que formen la llista, i va destacar la seva implicació en totes les activitats socials i culturals de la ciutat. Al següent enllaç  http://youtu.be/gTuSuZKbG5E podeu veure un video on es resumeix l'acte de presentació amb les intervencions de, Jordi Vilà, Joan Casamitjana, Manel Mayor, Georgina Linares, Carles Benguerel, Albert Polo i Anna Buxó

Foto de Grup Municipals 2011

Anunci electoral Esquerra Guíxols

A continuació podeu escoltar l'anunci electoral d'Esquerra Republicana de Catalunya i les JERC a Sant Feliu de Guíxols, que s'emetrà de forma regular per Radio Sant Feliu al 107.0 FM (www.rsf.fm)