Sant Feliu de Guíxols

Notícia

L'ofrena floral al President Irla, el cercavila pels carrers de la ciutat i un dinar de germanor van ser els actes d'Esquerra a la ciutat

Jordi Vilà diu àdeu Espanya
Jordi Vilà diu àdeu Espanya


La secció local d’Esquerra Guíxols va commemorar una data tan assenyalada com és la Diada Nacional, realitzant un seguit d’actes i activitats que van tenir una excel·lent acceptació per part de simpatitzants, amics i ciutadans de carrer.

La placeta Sant Joan va ser el lloc escollit des d’on es va iniciar la ja tradicional caminada amb l’estelada gegant de la secció local cap al cementiri municipal. Allà va tenir lloc una ofrena floral al president Irla, i vam poder gaudir dels parlaments de Jordi Vilà ,regidor d'Esquerra a Guíxols, de Josep Carrapiço, President de la Regional de Girona d’Esquerra, d’Enric Vilert, president de la Diputació de Girona i finalment, de Jordi Martinoy, Delegat del Govern de la Generalitat a Girona. Tots ells van destacar els valors humans i polítics del president Irla i vam acomiadar l’acte amb la cantada conjunta del segadors.

De tornada al centre ens varen acompanyar les gralles i els tambors, tot visitant l’estelada del passeig.

Un dinar de germanor de més de 40 persones a la Taverna Cas Romagué de la Casa Irla va servir per posar fi la nostra Diada.

Per últim recordar que el proper dissabte 17 de setembre, a les 19:00, tindrà lloc la presentació del llibre "Josep Irla i Bosch, memòries d'un president a l'exili", que presidirà el senyor Joan Puigcercós, president d’Esquerra