Sant Feliu de Guíxols

Notícia

Un pas més per la llibertat nacional. Estem #Apunt

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Sant Feliu de Guíxols, Josep Irla, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya
Homenatge al President Josep Irla 11 de setembre de 2016
Una vegada més el poble de Catalunya ha demostrar que el seu compromís amb les llibertats nacionals del país, omplint per sobre de les expectatives les manifestacions simultànies a Lleida, Tarragona, Berga, Barcelona i Salt.
 
Aquest any la secció local d’ERC a la ciutat va fer la seva tradicional ofrena floral al President Irla, que aquest any va comptar amb la participació d’Elisenda Pérez, senador d’ERC, Sergi Sabrià, portaveu nacional d’ERC i diputat de Junts pel Sí i del president regional David Mascort.
 
Elisenda Pérez va destacar la feina feta aquests últims anys per “aconseguir eixamplar la base social independentista”.
 
Sergi Sabrià va destacar que fa un any estàvem a les portes d’unes eleccions “I ara tenim el primer govern independentista” i va afegir que “Anem avaçant pel bon camí, que es portarà a la llibertat nacional”.
 
Finalment el president regional d’ERC David Mascort va destacar la figura del President Josep Irla manifestant que “Irla va mantenir viva la flama i és un exemple per tots nosaltres. Ell i molts com ell no es  van cansar mai. Nosaltres tampoc ho em de fer”.
 
Des d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols volem donar les gràcies a l’Assemblea Nacional Catalana i a Òmnium Cultural per l’organització de la manifestació de Salt i reiterar el nostre compromís amb el país i amb la seva gent, que ens demana que és el moment de la política de les institucions i que fem la a feina ben feta.
 
Tenim un full de ruta clar que ens porta a la independència. Un procés que va començar i acabarà a les urnes pel qual ens esforcem cada dia per tal de continuar sumant gent i aconseguir així una majoria encara més amplia que ens porti a la victòria.
 
Entre totes i tots ho aconseguirem.