Sant Feliu de Guíxols

Notícia

L’executiva d’Esquerra proposa a Jordi Vilà com a cap de llista a les properes municipals

Jordi Vilà
Jordi Vilà

L’executiva d’Esquerra Republicana de Catalunya, a triat a Jordi Vilà, actual regidor a l’ajuntament de la ciutat i anterior cap de llista a les eleccions municipals del 2007, per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals del mes de maig.

A falta que sigui ratificat per l’assemblea local el proper 12 de febrer, l’executiva ha tornat a dipositar la confiança en Jordi Vilà, degut a la gran feina demostrada durant tots aquests anys com a regidor.

Vilà ha demostrat ser un gran regidor de govern impulsant entre altres coses la mostra de teatre estable o l’oficina del català entre d’altres, i tenint un paper destacat com a tinent d’alcalde i portaveu del govern, i a l’oposició, fent una oposició constructiva, abstenint-se en els pressupostos municipals per tal de no bloquejar la dinàmica del consistori.

Segons Joan Reyné President d’Esquerra Guíxols “A falta que l’assemblea així ho ratifiqui, hem decidit tornar a apostar per en Jordi, ja que és una persona molt ben valorada per tots els partits polítics, i té una bona acollida per part de les entitats locals, i a demostrat sobradament que és capaç de liderar una Esquerra Republicana de govern”.