Sant Feliu de Guíxols

Notícia

ERC organitza una parada per recollir les opinions dels ciutadans per construir la República

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Sant Feliu de Guíxols
Parada La República que Farem
Les parades també s'han celebrat durant tot el cap de setmana i a tot Catalunya la xifra total de les parades s'enfila fins a les 140
 
Aquestes parades s'emmarquen dins la campanya participativa La República que Farem que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana. A les comarques gironines s'han organitzat fins a 25 parades mentre que a tot el país, aquesta xifra s'enfila fins a les 140.
 
A Sant Feliu de Guíxols, la secció local va sortir al carrer diumenge al matí per recollir les opinions dels ganxons i les ganxones i construir d'aquesta manera la nova República amb les opinions de la gent.
 
El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que "en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova República Catalana des de tot el territori".