Sant Feliu de Guíxols

Notícia

L´herència Anlló

Joan Reyné: President Esquerra Guíxols
Hotel Panorama
Hotel Panorama


Referent a la contínua presència en el diferents mitjans de comunicació sobre l'herència Anlló, on es demana tant per part del govern i amb el suport de la Cambra de Comerç, que l'hotel Panorama passi a subhasta directa i no a concessió i que aquesta decisió es porti a terme quan més aviat millor, ens ha fet despertar alguns dubtes:

El govern de la ciutat no estarà amagant una operació especulativa després de la subhasta de l'Hotel Panorama?

S'hauran dut a terme les mesures necessàries perquè després de la subhasta l'Hotel continuï sent hotel i no passi a convertir-se en apartaments? Ja que aquest fet comportaria que continuéssim mancats de places hoteleres que tanta falta ens fan.

Les entitats culturals de la ciutat, que en són moltes, i que hauran de ser les beneficiàries d'aquesta subhasta estaran d'acord en que la ciutat perdi aquest patrimoni? Ja que si enlloc de subhasta el procediment es fes a concessió seguiríem mantenint la titularitat de l'edifici fet que significaria que la ciutat cobraria un lloguer a la concessionària per explotar l'Hotel i conservaria el dret de propietat

Estan d'acord totes les entitats teòricament beneficiàries en aconseguir diner fàcil i ràpid amb la subhasta directa? O al contrari seria millor rebre una quantitat econòmica de forma vitalícia a partir de la concessió?

Una cosa està clara: les presses, i la mala planificació a la nostra ciutat sempre ens ha portat al fracàs.