Sant Feliu de Guíxols

Notícia

Servei de Mainaderes

Manel Mayor i Lecuona Secretari d’organització d’ Esquerra Guíxols
Mainaderes
Mainaderes


Amb molta tristesa i amb una emprenyada de campionat,veig com aquest govern tant prepotent s’ha carregat el servei de mainaderes professionals. Un servei que ha estat i és l’enveja de les poblacions dels voltants (els hi deu saber greu també?) i d’altres contrades mes llunyanes. Per si no ho saben els hi diré que fins i tot de “ses Illes” han vingut a veure com funcionava aquest servei. Tothom que ho ha vist de primera mà n’ha quedat encantat, però han arribat els posseïdors de les veritats absolutes, els que tot ho fan bé, i han decidit carregar-se l’ invent. Atenció tothom! ”Per elitista”, diuen, per favor! Han dit que treuen el servei per manca de subvenció, no es cert, ve d’un altre departament i no la mateixa quantitat. Després hauran d’explicar què se n’ha fet d’aquests calés.

Una altre animalada més que s’ha dit: tots els nens de P0 tindran plaça garantida. A on, em pregunto, perquè en principi l’escola bressol “Mas Balmanya” tindrà lloc per a vuit nens, i encara que obrissin un P0 més, són 16 nens per a una població de 22.000 habitants. A mi no em surten els números, on pensen encabir la resta?

Perquè el problema no es la mainada que actualment gaudeix del servei, el verdader problema són els que venen després. Què pensa fer aquest govern tant ben preparat? I la regidora del ram? Perquè de moment l’únic que han fet en aquest tema és carregar-se el servei.
Bé, això es un aperitiu, perquè n’hi haurà més, doncs l’animalada aquesta dóna per a força més.