Igualada

Notícia

ERC envia a les llars igualadines el pressupost alternatiu per fer front als reptes de la ciutat

Els republicans envien un díptic a les llars igualadines explicant el pressupost alternatiu als del govern municipal. Demanen impostos més justos per a les famílies igualadines, crear ocupació de qualitat, ajudar a les PIMES i al comerç de la ciutat, beques pels joves i un nou POUM per crear un projecte de ciutat a 20 anys vista.
 
La proposta d’ERC Igualada se centra en afrontar els principals reptes de ; el primer és la necessitat de crear ocupació de qualitat, proposant una nova línia d’ajuts a la recerca i el desenvolupament per a les PIMES, a més d’un pla de simplificació de tràmits. El segon gran repte que els republicans proposen és la redistribució dels recursos econòmics, amb impostos justos i progressius per ajudar a les famílies igualadines, és a dir, una fiscalitat progressiva, beques als joves de la ciutat per ajudar a pagar el transport públic fins als seus centres educatius, lloguers socials i de promoció de l’habitatge. En tercer lloc, ERC destaca com a “imprescindible” la millora del sistema de recollida de deixalles i una necessària auditoria a l’empresa de neteja viària davant “l’actual i evident ineficiència”. I finalment, la quarta pota del pressupost alternatiu dels republicans és l’elaboració d’un nou pla urbanístic (POUM) per a fer realitat un projecte de ciutat a 20 anys vista.
 
Què prioritzen els ciutadans? 
Aquestes quatre propostes les poden trobar els ciutadans explicades en un díptic informatiu que s’ha repartit per totes les llars d’Igualada, a més de poder-les consultar a la pàgina web www.ercigualada.cat.
 
En el mateix díptic, els republicans també evidencien la les inversions i despeses que proposen el govern municipal i les alternatives que ERC planteja, responent a les necessitats dels igualadins.
 
En aquest sentit, Palau, Telechea i Conill  reivindiquen “un pressupost més social” i que “afavoreixi la creació de llocs de treball de qualitat” assegurant que “són possibles”, tal i com demostrem amb dades i treball en el nostre pressupost alternatiu”. Finalment ERC Igualada reclama que el govern afronti de manera urgent tots aquests reptes de ciutat per tal d’aprofitar l’impuls econòmic del país.