Igualada

Notícia

ERC Igualada lamenta "el conflicte institucional" que va crear Marc Castells amb la oficina liquidadora

Els Republicans reiteren que "ja estava previst que Igualada tingués una oficina liquidadora de l'Agència Tributària a la ciutat, tal i com el Secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, havia anunciat". Consideren que l'actitud de Marc Castells amb aquest tema només ha perjudicat les relacions amb la Generalitat i que no calien "les sortides de to" de l'alcalde.

El Secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, en una entrevista a l'Enllaç dels Anoiencs el passat 16 d’octubre va deixar clar que "Igualada tindria oficina liquidadora en una segona fase d'implamentació territorial", i segons ERC Igualada l'alcalde Castells “només ha buscat el conflicte innecessari i la disputa amb la Generalitat" amb aquest tema. "Castells té una obsessió amb atribuir-se mèrits aliens, i en aquest cas ho tornem a veure. Necessita constantment sortir a la foto", així ha valorat ERC la campanya que va iniciar l'alcalde d'Igualada per reclamar una oficina liquidadora a la ciutat quan ja estava prevista que hi fos, tal i com s'ha anunciat recentment. 

Els republicans "no entenen" per què es va iniciar una recollida de signatures per demanar "una cosa que ja estava prevista", i asseguren que "s'ha abusat de la bona fe de la gent i se'ls hi ha fet perdre el temps innecessàriament". Des d'ERC destaquen que "al final tindrem exactament el que ja estava previst, com havíem dit i com efectivament ja estava previst" però "l'alcalde ho ha aprofitat per intentar treure'n rèdit polític". Finalment des d'ERC demanen que "algú ens digui de què ha servir fer tant soroll i les sortides de to", asseguren que "convertir la política en un espectacle és un flac favor a la política i als ciutadans" i demanen a l'alcalde que "en lloc de fer espectacles, treballi per crear ocupació, per millorar les comunicacions amb la resta del país i a aplicar una política justa i redistributiva a les famílies igualadines que ho necessiten".