L'Ametlla del Vallès

Totes les notícies

Congrés Comarcal

Mònica Palacin, secretària d'Organització del partit, reivindica el paper de les dones si realment Esquerra vol ser el partit hegemònic de Catalunya.

Josep Ginesta a l'Ametlla del Vallès

Ens visita en Josep Ginesta, vallesenc de Sant Antoni de Vilamajor, Secretari d’Emprenedoria, Treball i Funció Pública d'Esquerra i Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.  L'ANC organitza un acte per a parlar de les pensions a la nova República.

Inaugurem local comarcal amb Mireia Mata

Esquerra estrena local comarcal obert a tothom. És un nou espai al carrer Girona de Granollers, més ampli i a peu pla, que reflecteix la bona tasca que s'està fent al Vallès Oriental. Tots quatre ponents, Chakir El Homrani, Diputat del Parlament de JxS, David Ricart, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Mireia Mata, Directora General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i Vicesecretària General d’Entorn, Gestió del Coneixement i Dones d'Esquerra Republicana, i Oriol Ramon, President Comarcal d'Esquerra Republicana, coincideixen en el fet que ara hem de treballar més que mai en un moment històric com el que estem vivint. Mireia Mata ens explica l'extraordinària tasca de govern que s'està fent i que és important que expliquem als nostres conciutadans.