L'Ametlla del Vallès

Totes les notícies

Tots som Barcelona

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits. Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets. Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor. Esquerra Republicana de Catalunya al Vallès Oriental deplora l'atropellament massiu que avui a les 5 de la tarda ha segat la vida a persones i n'ha ferit moltes d'altres. No hi ha excusa que pugui explicar un acte com aquest que, a hores d'ara, el cos de Mossos d'Esquadra ja ha qualificat d'acte terrorista.   L'acte terrorista d'aquesta tarda ens fa subratllar el nostre compromís amb la democràcia i la llibertat i ens solidaritzem sense fissures amb totes les víctimes d'aquest acte que busca generar por i incertesa. Davant d’això ens comprometem, en la mesura de les nostres forces, a lluitar incansablement per la pau i la fraternitat.  

Congrés Comarcal

Mònica Palacin, secretària d'Organització del partit, reivindica el paper de les dones si realment Esquerra vol ser el partit hegemònic de Catalunya.

Josep Ginesta a l'Ametlla del Vallès

Ens visita en Josep Ginesta, vallesenc de Sant Antoni de Vilamajor, Secretari d’Emprenedoria, Treball i Funció Pública d'Esquerra i Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.  L'ANC organitza un acte per a parlar de les pensions a la nova República.

Inaugurem local comarcal amb Mireia Mata

Esquerra estrena local comarcal obert a tothom. És un nou espai al carrer Girona de Granollers, més ampli i a peu pla, que reflecteix la bona tasca que s'està fent al Vallès Oriental. Tots quatre ponents, Chakir El Homrani, Diputat del Parlament de JxS, David Ricart, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Mireia Mata, Directora General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i Vicesecretària General d’Entorn, Gestió del Coneixement i Dones d'Esquerra Republicana, i Oriol Ramon, President Comarcal d'Esquerra Republicana, coincideixen en el fet que ara hem de treballar més que mai en un moment històric com el que estem vivint. Mireia Mata ens explica l'extraordinària tasca de govern que s'està fent i que és important que expliquem als nostres conciutadans.