L'Ametlla del Vallès

Notícia

Tenim nova executiva

El passat dimarts 30 de juliol, vàrem celebrar l'assemblea ordinària de la nostra Secció Local. L'acte, que va comptar amb una nodrida representació de la militància del partit al poble (una Amiga, un representant de les JERC, 2 militants de nova incorporació sense dret a vot, encara, i 13 militants de ple dret), tenia entre els punts de l'ordre del dia l'elecció d'una nova executiva local.

La comissió organitzadora va fer constar l'única candidatura encapçalada per Artur Baró, que al seu torn de paraula va exposar en públic l'organigrama i va desgranar els punts cardinals del que serà la seva presidència: voluntat de seguir creixent, feminitzar i rejovenir la Secció Local i aconseguir més pes específic al poble i a la comarca.

El resultat de les votacions va ser favorable per unanimitat, sense cap abstenció. Amb aquest resultat es fa palesa la unitat de treball del grup i la bona sintonia que hem aconseguit durant la preparació de les últimes eleccions europees, espanyoles i municipals. Com a grup som molt joves, ja que fa menys d'un any que la majoria ens vàrem unir per tirar endavant el projecte d'Esquerra a l'Ametlla, i el resultat ha estat excel·lent. 

És per això que prenem amb molta il·lusió i determinació aquesta nova etapa que "se'ns presenta plena de moments intensos a escala de país, amb el moviment imparable per la construcció de la República Catalana, la sentència del judici a les nostres companyes i companys presos, però sempre amb el cor i la visió dedicada al nostre poble, l'Ametlla del Vallès. Som una Secció Local i tenim clars els objectius, el projecte municipalista, que consisteix en fer créixer la nostra consciència de poble, perquè creiem que molts més ametllatans i ametllatanes ens hem de sentir part activa i constructiva del nostre poble." Podem ser més, i en serem.

Som-hi!