L'Ametlla del Vallès

Notícia

El dia a dia a l'Ajuntament

  • Skatepark l'Ametlla del Vallès
  • Mercat boig
Els nostres regidors i regidores van per feina. Com que segur que voleu saber què es fa dia a dia a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, us volem fer partícips d’aquella feina que es veu poc però que cal fer perquè les tasques de les regidories tirin endavant. 

Aquesta setmana la nostra regidoria de Barris, Raquel García, i el nostre alcalde, Pep Moret, han estat parlant amb els representants de les associacions de veïns de diversos barris de l’Ametlla del Vallès per conèixer de primera mà les seves necessitats. D’aquesta manera es podran incloure a l’agenda per mirar de solucionar-les tan aviat com sigui possible i pressupostar-ne les despeses.

D’altra banda, la nostra regidora de Comerç, Consum i Promoció Econòmica, Mireia Morillas, està ultimant els preparatius del Mercat Boig, que està previst pel diumenge 20 d’octubre al parc de Maria Lluïsa. La regidora està coordinant les més de 70 parades previstes en aquest mercat d’intercanvi tan integrat en les activitats de l’Ametlla, i ens avança que ha estat col·laborant amb l’estudi de dansa Judith Font, que té prevista una masterclass solidària per aconseguir diners per muntar una font d’aigua a Etiòpia. També ha estat en converses amb el Motoclub l'Ametlla per facilitar una trobada de motos i l’organització d’una barbacoa i un esmorzar que s’inclouran al Mercat Boig.

Finalment, des de la regidoria d’Esports, el nostre regidor Gus Saeta s’ha reunit amb usuaris i professionals dels skateparks per planejar una modificació i millora de les instal·lacions actuals, per garantir la seguretat dels usuaris i adequar l’espai a les necessitats que es reclamen.