La Roca del Vallès

Totes les notícies

El nou Grup Municipal d'ERC per al mandat 2019-2023

Albert Gil, novament escollit alcalde de la Roca del Vallès

El passat dissabte, 15 de juny, es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, el Ple de Constitució del Consistori per al mandat 2019-2023. Les darreres eleccions municipals van donar com a resultat els següents regidors i regidores que ocuparan les 17 cadires del Plenari: Albert Gil i Gutiérrez (ERC) Yolanda Guarinos i Micó (ERC) Xavier del Villar i Berenguel (ERC) Roser Moreno i Sánchez (ERC) Albert Bassa i Berenguel (ERC) Ainoa Herrera i Sanabria (ERC) Marta Pujol i Armengol (JxLR) Daniel Valls i Alsina (JxLR) Laura Álvarez i Estapé (JxLR) Jordi Bacardit i Martínez (JxLR) Raquel Vilardebò i Pujadas (JxLR) Carles Fernández Pérez (PSC) Francisco Garcia Lorenzana (PSC) Emilia Sánchez-Cortés Lorente (PSC) Anna Raymi Marata (C’s) Carlos Marín Espejo (C’s) Daniel Martín Oller (LREC) Esquerra Republicana de Catalunya va ser la força més votada al municipi a les passades Eleccions Municipals, guanyant a 10 de les 11 meses electorals distribuïdes en els 4 col·legis, i obtenint 6 regidors/es amb 1815 vots, 470 vots més que la segona força (JxLR). Tant sols 6 vots ens van separar als Republicans d'obtenir el setè regidor. Amb aquesta configuració del Plenari Municipal, el passat dissabte es va procedir a la votació per triar l'Alcalde o Alcaldessa del municipi pels propers 4 anys. De tots els caps de llista, s'hi van presentar Anna Raymí, de Ciutadans, i l'Albert Gil, d'ERC. Albert Gil ha sigut escollit Alcalde de la Roca del Vallès. El recompte va donar 10 vots al candidat Albert Gil, 4 vots en blanc i 2 vots a la candidata Anna Raymí. L'absència al Ple de la regidora de JxLR, Raquel Vilardebó, fa que el total de vots siguin 16, en comptes de 17. Estem molt orgullosos i orgulloses de la feina feta fins ara, i encarem aquest nou mandat amb el lideratge de l'Albert Gil des de l'alcaldia, i amb aquest nou Grup Municipal, plens d'energia i il·lusió, sabent que hi ha molta feina per continuar i molta altra per fer d'inici.

1815 gràcies!

Fa quatre anys ens vau ajudar a fer història guanyant per primera vegada unes eleccions municipals a la Roca. Avui ens heu ajudat a fer un pas més i a tenir més veu a l'Ajuntament, GUANYANT DE NOU unes eleccions municipals i aconseguint 6 regidors i regidores! Ara mateix només ens surt dir-vos dues coses: 1815 GRÀCIES I NO US FALLAREM!  #AlbertGil #avançarem #ERClaroca #Semprehisom #Municipisrepublicans I el millor hashtag que podríem escriure en un dia com avui: #AinoaRegidora! Visca el Jovent Republicà!  Visca la Torreta, Santa Agnès i la Roca!

Les nostres propostes per un municipi millor. Butlletí amb propostes per a la Roca.

Et presentem les propostes que portem al nostre programa per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, en aquest cas, amb propostes concretes per a la Roca. Aquest document que tens a disposició és el quart dels quatre butlletins que hem editat, per poder explicar de manera concreta i amena les 11 línies generals i les propostes bàsiques que creiem necessàries per al nostre municipi. Un programa que ha estat pensat i redactat des de l'experiència d'aquests quatre anys a l'alcaldia i a govern, que ens ha permès conèixer la realitat del municipi i de l'estat del consistori. A aquesta experiència li hem sumat propostes realistes però alhora engrescadores, per tal d'assolir allò que ens proposem per millorar el nostre municipi. No volem fer falses promeses, i per tant, toquem de peus a terra, però sense deixar de tenir la mirada fixada cap a un futur il·lusionador i molt millor. És per això que ens necessitem a tots i totes, per poder tenir més veu, i per tant, poder avançar cap aquest futur engrescador. AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!  

Les nostres propostes per un municipi millor. Butlletí amb propostes per al poble de Santa Agnès de Malanyanes.

Et presentem les propostes que portem al nostre programa per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, en aquest cas, amb propostes concretes per al poble de Santa Agnès de Malanyanes. Aquest document que tens a disposició és el tercer dels quatre butlletins que hem editat, per poder explicar de manera concreta i amena les 11 línies generals i les propostes bàsiques que creiem necessàries per al nostre municipi. Un programa que ha estat pensat i redactat des de l'experiència d'aquests quatre anys a l'alcaldia i a govern, que ens ha permès conèixer la realitat del municipi i de l'estat del consistori. A aquesta experiència li hem sumat propostes realistes però alhora engrescadores, per tal d'assolir allò que ens proposem per millorar el nostre municipi. No volem fer falses promeses, i per tant, toquem de peus a terra, però sense deixar de tenir la mirada fixada cap a un futur il·lusionador i molt millor. És per això que ens necessitem a tots i totes, per poder tenir més veu, i per tant, poder avançar cap aquest futur engrescador. AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!  

Les nostres propostes per un municipi millor. Butlletí amb propostes per al barri de la Torreta.

Et presentem les propostes que portem al nostre programa per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, en aquest cas, amb propostes concretes per al barri de la Torreta. Aquest document que tens a disposició és el segon dels quatre butlletins que hem editat, per poder explicar de manera concreta i amena les 11 línies generals i les propostes bàsiques que creiem necessàries per al nostre municipi. Un programa que ha estat pensat i redactat des de l'experiència d'aquests quatre anys a l'alcaldia i a govern, que ens ha permès conèixer la realitat del municipi i de l'estat del consistori. A aquesta experiència li hem sumat propostes realistes però alhora engrescadores, per tal d'assolir allò que ens proposem per millorar el nostre municipi. No volem fer falses promeses, i per tant, toquem de peus a terra, però sense deixar de tenir la mirada fixada cap a un futur il·lusionador i molt millor. És per això que ens necessitem a tots i totes, per poder tenir més veu, i per tant, poder avançar cap aquest futur engrescador. AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!  

Les nostres propostes per un municipi millor

Us presentem les propostes que portem al nostre programa per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Aquest document que tens a disposició és el primer dels quatre butlletins que hem editat, per poder explicar de manera concreta i amena les 11 línies generals i les propostes bàsiques que creiem necessàries per al nostre municipi. Un programa que ha estat pensat i redactat des de l'experiència d'aquests quatre anys a l'alcaldia i a govern, que ens ha permès conèixer la realitat del municipi i de l'estat del consistori. A aquesta experiència li hem sumat propostes realistes però alhora engrescadores, per tal d'assolir allò que ens proposem per millorar el nostre municipi. No volem fer falses promeses, i per tant, toquem de peus a terra, però sense deixar de tenir la mirada fixada cap a un futur il·lusionador i molt millor. És per això que ens necessitem a tots i totes, per poder tenir més veu, i per tant, poder avançar cap aquest futur engrescador. AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!  

La nostra candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig

Et presentem les persones que formen part de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Roca del Vallès. Una candidatura que ha estat pensada per aportar al nostre municipi la millor versió de tots nosaltres. Un equip de persones que sumen, que anhelen un municipi i un país millor, on el jovent prengui un protagonisme central en les polítiques municipals. És per això que en aquesta candidatura hi trobaràs moltes cares joves, plenes d'empenta i energia per encarar un mandat on el jovent del nostre municipi recuperi els espais perduts en els darrers mandats. On el jovent tingui veu a les polítiques locals i pugui prendre'n partit. Una candidatura que suma experiència amb joventut, una fórmula que creiem completament necessària per posar seny a les nostres propostes, però que alhora hi posa també il·lusió i passió. Un equip plenament paritari, nosaltres l'anomenem "llista cremallera", on hi ha el mateix nombre de dones que d'homes. Volem centrar les nostres polítiques mitjançant la visió de les dones. Amb elles i per a elles. L'empenta d'aquest equip d'homes i dones, i amb el teu suport, farà que tinguem més veu a l'Ajuntament, i per tant, avançarem! No en tinguis cap dubte!  AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!

#LaRoca #ERClaRoca #AlbertGil #avançarem #municipisrepublicans #semprehisom

Presentada la candidatura d'ERC per a les properes eleccions municipals del 26 de maig

El passat dissabte 30 de març, el Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes va acollir la presentació de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Roca del Vallès. Com fa 4 anys, els republicans hem escollit el poble de Santa Agnès per donar a conèixer l'equip humà que formarà part de la llista electoral i les línies principals d'actuacions que durem al nostre programa. Prop d'un centenar de persones van poder escoltar les intervencions de Francesc Riera, portaveu de la Secció Local, que va fer un repàs històric per explicar d'on venim les persones que formem part d'ERC al municipi. Seguidament va ser el torn del candidat a l'alcaldia, Albert Gil, qui va explicar les principals línies d'actuació del programa republicà per al nostre municipi, i a continuació va presentar les persones que formen part de la candidatura d'ERC a les properes eleccions municipals. Per cloure l'acte, l'Honorable Consellera de Justícia, Ester Capella, va mostrar el seu suport a la candidatura encapçalada per Albert Gil. Ens presentem a les eleccions municipals amb una candidatura que reuneix experiència i joventut, plural i amb molta energia nova per treballar pel municipi, sense discriminacions ni excepcions. Una llista paritària on el 50% som dones i l'altre 50% som homes. Homes i dones amb clara vocació de servei públic. Persones que ens estimem aquest municipi plural, divers i bonic.   Albert Gil expressa que “aquests darrers quatre anys ens han servit per agafar experiència al govern i poder captar de primera mà les realitats del municipi, la qual cosa ens permet poder afrontar aquestes eleccions amb un programa electoral realista i alhora engrescador.” A l'escenografia hi eren presents dues cadires amb llaços grocs, en record a totes les persones preses i exiliades polítiques que estan patint la repressió de l'Estat espanyol, i un retrat del nostre president i amic Oriol Junqueras. Volem agraïr el suport i l'escalf de totes les persones que vau venir ahir a la presentació de la candidatura al Centre Cívic de Santa Agnès.

#LaRoca #ERClaRoca #AlbertGil #SergiSol #municipisrepublicans #semprehisom #OriolJunqueras

Presentació del llibre "ORIOL JUNQUERAS. Fins que siguem lliures" de Sergi Sol.

El passat dissabte, 23 de març, vam presentar el llibre d'en Sergi Sol "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures" a la Sala de Plens de l'Ajuntament, que va quedar petita per acollir a totes les persones que ens vau acompanyar. A l'acte hi va participar en Roger Junqueras, germà de l'Oriol Junqueras, en Manuel Calero "Lolo", l'Albert Gil i el propi autor del llibre, Sergi Sol. També vam comptar amb l'actuació musical d'en Pep Picas. Ens va acompanyar una bona representació del grup de suport Free Junqueras, vinguts de Sant Vicenç dels Horts. Agraïm de tot cor a totes les persones que vau venir a la presentació i vau mostrar el suport i l'escalf a les families i amics de l'Oriol junqueras. Qui és en Sergi Sol? Nascut a Barcelona el 10 d'octubre de 1970, és periodista i responsable de comunicació d'Esquerra Republicana de Catalunya. Es va llicenciar en dret a la Universitat de Barcelona però de seguida es va dedicar al periodisme. Ha treballat a diversos mitjans locals, com l'Hora del Garraf, el Diari de Vilanova o El 3 de vuit. Va treballar com a cap de premsa i comunicació de l'ajuntament de Sitges. Va ser director de comunicació d'ERC fins que durant el govern de Puigdemont va ser nomenat Cap del Gabinet de comunicació del vice-president Oriol Junqueras. Va ser un dels primers insubmisos al servei militar obligatori de l'estat espanyol i va ser detingut i ingressat a presó preventiva i condemnat a 4 mesos de presó per un tribunal militar. El 2005 va publicar el llibre "Joan Coromines, una vida de llegenda", una biografia novel·lada de Joan Coromines. El 2018 va publicar el llibre "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures" on explica la vida del vice-president a la presó.