La Roca del Vallès

Notícia

Presentada la candidatura d'ERC per a les properes eleccions municipals del 26 de maig

#LaRoca #ERClaRoca #AlbertGil #avançarem #municipisrepublicans #semprehisom
Bona part de les persones que formen la candidatura d'ERC a la Roca del Vallès.
El passat dissabte 30 de març, el Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes va acollir la presentació de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Roca del Vallès. Com fa 4 anys, els republicans hem escollit el poble de Santa Agnès per donar a conèixer l'equip humà que formarà part de la llista electoral i les línies principals d'actuacions que durem al nostre programa.

Prop d'un centenar de persones van poder escoltar les intervencions de Francesc Riera, portaveu de la Secció Local, que va fer un repàs històric per explicar d'on venim les persones que formem part d'ERC al municipi. Seguidament va ser el torn del candidat a l'alcaldia, Albert Gil, qui va explicar les principals línies d'actuació del programa republicà per al nostre municipi, i a continuació va presentar les persones que formen part de la candidatura d'ERC a les properes eleccions municipals. Per cloure l'acte, l'Honorable Consellera de Justícia, Ester Capella, va mostrar el seu suport a la candidatura encapçalada per Albert Gil.

Ens presentem a les eleccions municipals amb una candidatura que reuneix experiència i joventut, plural i amb molta energia nova per treballar pel municipi, sense discriminacions ni excepcions. Una llista paritària on el 50% som dones i l'altre 50% som homes. Homes i dones amb clara vocació de servei públic. Persones que ens estimem aquest municipi plural, divers i bonic.

 
Albert Gil expressa que “aquests darrers quatre anys ens han servit per agafar experiència al govern i poder captar de primera mà les realitats del municipi, la qual cosa ens permet poder afrontar aquestes eleccions amb un programa electoral realista i alhora engrescador.”

A l'escenografia hi eren presents dues cadires amb llaços grocs, en record a totes les persones preses i exiliades polítiques que estan patint la repressió de l'Estat espanyol, i un retrat del nostre president i amic Oriol Junqueras.

Volem agraïr el suport i l'escalf de totes les persones que vau venir ahir a la presentació de la candidatura al Centre Cívic de Santa Agnès. Agraïr també el suport de l'Honorable Consellera Ester Capella que ens va acompanyar en aquest acte de presentació.

Cal destacar que la candidatura d’ERC de la Roca del Vallès és una de les 39 que es presenten al Vallès Oriental, aconseguint així, que el partit republicà estigui present, per primera vegada, a tots els municipis vallesans.

Tenim un llarg camí per fer conjuntament, i l'encarem amb la convicció que entre tots i totes, amb el nostre compromís comú amb el municipi, podrem arribar més lluny.

Amb tu, amb més veu, avançarem!