La Roca del Vallès

Notícia

Presentació del llibre "ORIOL JUNQUERAS. Fins que siguem lliures" de Sergi Sol.

#LaRoca #ERClaRoca #AlbertGil #SergiSol #municipisrepublicans #semprehisom #OriolJunqueras
D'esquerra a dreta: Roger Junqueras, Sergi Sol, Manolo Calero i Albert Gil.
El passat dissabte, 23 de març, vam presentar el llibre d'en Sergi Sol "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures" a la Sala de Plens de l'Ajuntament, que va quedar petita per acollir a totes les persones que ens vau acompanyar.
A l'acte hi va participar en Roger Junqueras, germà de l'Oriol Junqueras, en Manuel Calero "Lolo", l'Albert Gil i el propi autor del llibre, Sergi Sol. També vam comptar amb l'actuació musical d'en Pep Picas.
Ens va acompanyar una bona representació del grup de suport Free Junqueras, vinguts de Sant Vicenç dels Horts.

Agraïm de tot cor a totes les persones que vau venir a la presentació i vau mostrar el suport i l'escalf a les families i amics de l'Oriol junqueras.Qui és en Sergi Sol?

Nascut a Barcelona el 10 d'octubre de 1970, és periodista i responsable de comunicació d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Es va llicenciar en dret a la Universitat de Barcelona però de seguida es va dedicar al periodisme. Ha treballat a diversos mitjans locals, com l'Hora del Garraf, el Diari de Vilanova o El 3 de vuit. Va treballar com a cap de premsa i comunicació de l'ajuntament de Sitges.

Va ser director de comunicació d'ERC fins que durant el govern de Puigdemont va ser nomenat Cap del Gabinet de comunicació del vice-president Oriol Junqueras.

Va ser un dels primers insubmisos al servei militar obligatori de l'estat espanyol i va ser detingut i ingressat a presó preventiva i condemnat a 4 mesos de presó per un tribunal militar.

El 2005 va publicar el llibre "Joan Coromines, una vida de llegenda", una biografia novel·lada de Joan Coromines.

El 2018 va publicar el llibre "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures" on explica la vida del vice-president a la presó.