La Roca del Vallès

Notícia

Albert Gil reelegit com alcaldable d'ERC la Roca per a les eleccions municipals 2019.

#AlbertGil #ERClaRoca
Albert Gil a la roda de premsa realitzada el passat 5 de novembre al local social d'ERC la Roca
Ahir, dilluns 5 de novembre, es va realitzar la roda de premsa on es va presentar el cap de llista candidat a l'alcaldia de la Roca per Esquerra Republicana de Catalunya.

L'acte va comptar amb la presentació de Francesc Jiménez i de Francesc Riera, president i portaveu de la Secció Local d'ERC, respectivament.
Albert gil ha tornat a tenir la confiança de la Secció Local, que el va triar per unanimitat a l'assemblea realitzada el passat dilluns 29 d'octubre.
L'actual 1er Tinent d'Alcalde pren aquest suport unànim amb la mateixa il.lusió del primer dia i agraeix la feina feta per la Secció Local i pels companys regidors i companya regidora.
Encarem aquesta nova etapa per seguir amb la feina feta durant aquests darrers 3 anys i mig a Govern i per iniciar projectes que ajudin a millorar la vida de tots els roquerols i roqueroles.

Des de la Secció Local d'ERC la Roca volem agrair la feina feta i la dedicació de l'Albert Gil, tant a l'etapa anterior com a Regidor, com en l'actual mandat com a Alcalde i actualment com a 1er Tinent d'Alcalde.
Ens reafirmem amb el nostre més absolut suport i esperem que la família d'Esquerra Republicana segueixi creixent per treballar pel poble i pel país.