La Roca del Vallès

Notícia

La nostra candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig


Et presentem les persones que formen part de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Roca del Vallès.
Una candidatura que ha estat pensada per aportar al nostre municipi la millor versió de tots nosaltres. Un equip de persones que sumen, que anhelen un municipi i un país millor, on el jovent prengui un protagonisme central en les polítiques municipals.

És per això que en aquesta candidatura hi trobaràs moltes cares joves, plenes d'empenta i energia per encarar un mandat on el jovent del nostre municipi recuperi els espais perduts en els darrers mandats. On el jovent tingui veu a les polítiques locals i pugui prendre'n partit.

Una candidatura que suma experiència amb joventut, una fórmula que creiem completament necessària per posar seny a les nostres propostes, però que alhora hi posa també il·lusió i passió.
Un equip plenament paritari, nosaltres l'anomenem "llista cremallera", on hi ha el mateix nombre de dones que d'homes. Volem centrar les nostres polítiques mitjançant la visió de les dones. Amb elles i per a elles.

L'empenta d'aquest equip d'homes i dones, i amb el teu suport, farà que tinguem més veu a l'Ajuntament, i per tant, avançarem! No en tinguis cap dubte! 

AMB MÉS VEU, AVANÇAREM!