La Roca del Vallès

Notícia

Albert Gil, novament escollit alcalde de la Roca del Vallès

El nou Grup Municipal d'ERC per al mandat 2019-2023
El nou Grup Municipal d'ERC per al mandat 2019-2023
El passat dissabte, 15 de juny, es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, el Ple de Constitució del Consistori per al mandat 2019-2023. Les darreres eleccions municipals van donar com a resultat els següents regidors i regidores que ocuparan les 17 cadires del Plenari:

Albert Gil i Gutiérrez (ERC)
Yolanda Guarinos i Micó (ERC)
Xavier del Villar i Berenguel (ERC)
Roser Moreno i Sánchez (ERC)
Albert Bassa i Berenguel (ERC)
Ainoa Herrera i Sanabria (ERC)

Marta Pujol i Armengol (JxLR)
Daniel Valls i Alsina (JxLR)
Laura Álvarez i Estapé (JxLR)
Jordi Bacardit i Martínez (JxLR)
Raquel Vilardebò i Pujadas (JxLR)

Carles Fernández Pérez (PSC)
Francisco Garcia Lorenzana (PSC)
Emilia Sánchez-Cortés Lorente (PSC)

Anna Raymi Marata (C’s)
Carlos Marín Espejo (C’s)

Daniel Martín Oller (LREC)

Esquerra Republicana de Catalunya va ser la força més votada al municipi a les passades Eleccions Municipals, guanyant a 10 de les 11 meses electorals distribuïdes en els 4 col·legis, i obtenint 6 regidors/es amb 1815 vots, 470 vots més que la segona força (JxLR). Tant sols 6 vots ens van separar als Republicans d'obtenir el setè regidor.

Amb aquesta configuració del Plenari Municipal, el passat dissabte es va procedir a la votació per triar l'Alcalde o Alcaldessa del municipi pels propers 4 anys. De tots els caps de llista, s'hi van presentar Anna Raymí, de Ciutadans, i l'Albert Gil, d'ERC.

Albert Gil ha sigut escollit Alcalde de la Roca del Vallès.
El recompte va donar 10 vots al candidat Albert Gil, 4 vots en blanc i 2 vots a la candidata Anna Raymí. L'absència al Ple de la regidora de JxLR, Raquel Vilardebó, fa que el total de vots siguin 16, en comptes de 17.

Estem molt orgullosos i orgulloses de la feina feta fins ara, i encarem aquest nou mandat amb el lideratge de l'Albert Gil des de l'alcaldia, i amb aquest nou Grup Municipal, plens d'energia i il·lusió, sabent que hi ha molta feina per continuar i molta altra per fer d'inici. 
Des de la Secció Local volem donar la benvinguda al Consistori i la nostra més sincera felicitació a les 6 persones que portaran al dia a dia de l'Ajuntament les polítiques d'esquerres i republicanes que de ben segur, faran avançar al municipi.

Moltes felicitats Ainoa, Albert Bassa, Roser, Xavier, Yolanda i Albert Gil. Molta sort i encerts! Caminarem amb vosaltres en aquest camí difícil però molt engrescador!

Salut i República!