La Seu d'Urgell

Totes les notícies

Candidatura ERC la Seu

Ja ens coneixes a tots i totes?

Miquel Caminal Mireia Pellicer Francesc Aroles Francesc Viaplana Berta Vidal Núria Turet Eduard Tarrés Antoni Rabasa Xavier Munt Rosa Castellví David Salvadó Montserrat Brescó Josep Canelles Aurora Cadena Miquel Colom Teresa Casassas Jordi Ausàs Jaume Bertran Judit París Jordi Majoral Josep Celery  Lurdes García.

Miquel Caminal

ERC la Seu presenta les seves propostes per una campanya austera.

Segons el representant republicà, “Els partits polítics, sustentats en part per diner públic de les administracions, hem de ser els primers en adaptar-nos a la realitat econòmica del moment, i no seria just per la ciutadania realitzar una campanya ostentosa amb alt contingut de despesa” ERC la Seu ha realitzat una rebaixa del 50% del pressupost enfront la campanya anterior. Per tal de disminuir la despesa, tant econòmica com mediambiental, la formació republicana ha realitzat la impressió d’un extracte programa de govern on només s’hi contemplen algunes de les propostes. La totalitat del programa podrà trobar-se al lloc web de la secció local www.esquerra.cat/laseu ERC la Seu no realitzarà la impressió de banderoles per penjar als fanals, sinó que ho substitueix per cartells de polipropilè, en format més reduït i col•locació més senzilla, sense precisar de grues ni empreses especialitzades per penjar les banderoles. Tampoc realitzarà actes festius adreçats a col•lectius específics durant la campanya, tret de tots aquells genèrics per tal d’explicar les propostes de govern que defensa la formació per al proper mandat 2011-2015. Caminal ha manifestat que, “L’austeritat no es demostra tan sols, penjant més o menys banderoles al carrer, o fent més o menys enviaments als habitatges, sinó que forma part d’un còmput global econòmic així com l’actitud i comportament diari.”

Presentació Candidatura Municipals 2011

ERC la Seu presenta la seva candidatura per a les eleccions municipals.

ERC la Seu ha presentat aquesta tarda la llista amb què concorrerà a les properes eleccions municipals. Caminal ha manifestat “hem volgut crear una llista renovada, i alhora amb experiència, i em sento orgullós de poder encapçalar aquest equip”. Caminal ha descrit la llista republicana com a conformada per “gent normal, treballadora, preocupats pel seu dia a dia i amb problemes corrents com qualsevol ciutadà/na”. Entre les prioritats de l’equip de Caminal per al proper mandat, s’ha volgut destacar quatre punts principals: totes aquelles polítiques vinculades especialment amb l'atenció a les persones, el desenvolupament social i mediambiental sostenible del municipi, la promoció econòmica i la optimització de recursos municipals. La llista continua amb Núria Turet, Eduard Tarrés, Antoni Rabasa, Xavier Munt, Rosa Castellví, David Salvadó, Montserrat Brescó , Josep Canelles i Aurora Cadena. Tanquen la llista Miquel Colom, Teresa Casassas i Jordi Ausàs. Pel que fa als suplents ERC la Seu presenta a Jaume Bertran, Judit París, Jordi Majoral, Rafel Llobet i Josep Celery.

Miquel Caminal - Des de la Seu i per la Seu

Miquel Caminal. Des de la Seu i per a la Seu

Hola, sóc en Miquel, tot i que potser no cal que em presenti. Segurament ja ens coneixem perquè vivim a la mateixa ciutat, a la qual serveixo des de fa anys com a membre de l'Ajuntament. Estic molt content de contribuir a millorar la qualitat de vida de la comunitat on visc i treballo, i ara que sóc candidat a l'alcaldia, encara més.  Em sento orgullós d'encapçalar aquest projecte positiu per a la Seu d'Urgell. Per això, seguiré aplicant tots els meus coneixements tècnics i de gestió per coordinar amb eficàcia un equip de persones ben preparades en benefici de la Seu. M'agraden els reptes, i aquest em motiva de manera especial. Tinc il·lusió i esperit guanyador, però, abans que candidat, sóc una persona, un ciutadà com tu que s'estima la seva ciutat... Ens veiem per la Seu! Ens agradaria que ens donessis la teva opinió a: miquel@caminal.cat

Alcaldable Municipals2011

Miquel Caminal i Cerdà candidat d'ERC a l'Alcaldia de la Seu d'Urgell.

Amb la recent elecció Caminal ha volgut manifestar l'orgull d'encapçalar la llista local de la Seu d'Urgell i prendre així, d'alguna manera, el relleu de Jordi Ausàs. Entre les seves prioritats per al següent mandat s'hi veuran reflectides de forma prioritària, totes aquelles lligades estretament amb la promoció econòmica del municipi, l'atenció a les persones i el desenvolupament sostenible. Miquel Caminal, és natural d'Arfa, on inicià la seva experiència en la política local. Actualment, és regidor a l'Ajuntament de la Seu per segon mandat, i encapçala les àrees de Medi Ambient i Turisme, és també portaveu del Grup Municipal d'ERC. Caminal és conegut a la Seu d'Urgell i la comarca per regentar la seva pròpia empresa del ram del metall així com, per la seva participació i col•laboració en diferents entitats i clubs esportius del territori. Fou membre fundador del Club Hoquei Cadí, així com del Sedis Aeromodelisme, és practicant assidu de trekking i esquí nòrdic . Miquel Caminal, de 58 anys, està casat i té una filla.