La Seu d'Urgell

Totes les notícies

Àngela Carbonell Marín

Àngela Carbonell Marín, número 14 a la llista d'ERC la Seu

Tinc una botiga de roba. Feina que m'omple molt, tant per estar en contacte amb la gent, com per la relació amb el món de la moda.  Tinc dos filsl i dos nets.  Les meves aficions són la lectura i la música.  Un dels meus reptes és que la Seu sigui una ciutat d'acollida plural i oberta a les persones nouvingudes. 

Joel Pla Garriga

Joel Pla Garriga, número 13 a la llista d'ERC la Seu

Soc actor, facilitador teatral i promotor social.  Membre fundador de l’Associació Juvenil Pirineus Creatius. Les meves passions són la natura, la cultura i l’educació no formal. Participo en aquesta candidatura per a que la cultura en la nostra ciutat sigui atractiva, accessible i participativa, i per a que l’Ajuntament esdevingui un instrument al servei de la felicitat i desenvolupament de tothom, especialment de les persones més vulnerables.  

Mercè Corbella Buenaventura

Mercè Corbella Buenaventura, candidata número 12 a la llista d'ERC la Seu.

Nascuda a la Seu d’urgell, les muntanyes del Cadi m’han vist créixer.  Soc mare de dos fills de 17 i 21 anys i metgessa de família del  CAP de la Seu, on actualment també porto la direcció del centre. Em sento  feliç quan puc donar bones notícies. L’estat de benestar físic i social és per a tothom un dret i un deure. Cal tractar als usuaris de manera integral i integrada per aconseguir una major qualitat de vida, prioritzant les necessitats de salut i arribar a l’excel·lència.  

Toni Rabasa Fernández

Toni Rabasa Fernández, candidat número 11 a la llista d'ERC

48 anys, empleat de ferreteria.  Vaig néixer i viure 20 anys a Castellciutat i ara visc al Barri Sant Antoni.  Des de l’any 1991 he fet teatre amb l’Esquetlla de la Torratxa, Estripagecs teatre, amb Ciutatcity (grup de veïns de Castellciutat), el Cercamón, i els Pastorets de Sant Julià de Lòria.  També m’encanta gaudir dels passejos pels nostres encantadors paratges amb la meva Harley, quan tinc temps i la salut m’ho permet. Soc un enamorat de la nostra terra i de les nostres tradicions, i el meu esforç sempre serà lluitar per deixar als que vinguin al darrera un país millor i unes tradicions vives i ben arrelades.

Elisa Farré Torra

Elisa Farré Torra, candidata número 10 d'ERC la Seu

Soc llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia i diplomada en Biblioteconomia i Documentació. Actualment, faig de Directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya per a l’Alt Urgell i la Cerdanya. M’he especialitzat dins la gestió pública en la creació, estudi i millora de serveis públics en diversos àmbits. Durant molts anys de la meva vida em vaig dedicar al món dels llibres i la Gestió Cultural. Dues de les meves passions, a més de la protecció de la natura. Treballo amb la convicció que l’administració ha d’estar al servei de tots els ciutadans i ciutadanes.

Pere Galabert Pujol

Pere Galabert Pujol, candidat número 9 a la llista d'ERC

43 anys, ex-empresari d'oci nocturn.  Treballo a la cooperativa CADÍ, especialista en la fabricació de formatge, on en soc el president del comitè d’empresa. També soc vicepresident de l’AMPA de l’escola La Salle i estudio econòmiques, sense gaire temps, ja que tinc dos fills. Durant 10 anys vaig ser el propietari de dos bars de nit amb molta afluència de gent jove de la Seu. Vull una Seu on tothom hi estigui còmode i s’hi senti feliç. Els més petits llocs on jugar i promoure espectacles i activitats.  Per els joves promocionar l’oci nocturn: concerts, teatre, festival anual. Activitats culturals, per la gent gran i de mitjana edat. 

Núria Turet Subirana

Núria Turet Subirana, candidata número 8 a la llisa d'ERC la Seu

38 anys, mestra i pedagoga.  Treballo per aconseguir el màxim benestar dels infants i joves del nostre poble i comarca. Per això he pogut copsar el potencial que té la nostra gent, però també les mancances del territori com alguns recursos, formació o comunicacions. Des de la proximitat, vull aportar en aquest projecte d’Esquerra la meva humil experiència en el món social i de l’educació, per aconseguir una ciutat més cohesionada, participativa, menys segregadora, amb més oportunitats per totes les edats i en el fons, una ciutat feliç i orgullosa d’ella mateixa. 

Josep Canelles Boadella

Josep Canelles Boadella, candidat número 7 a la llista d'ERC la seu

58 anys, electricista. Treballo a PEUSA Distribució, al departament tècnic. M’agrada molt la feina que tinc encomanada.  El temps lliure el dedico a tres associacions de la Seu, la Festivitat de Sant Cristòfol, la Germandat de Sant Sebastià i el Retaule de Sant Ermengol. La meva passió, des de molt petit, és anar al bosc a plegar bolets. El repte que tinc, és el que mantinc amb les associacions que col·laboro: mantenir i recuperar les tradicions populars per atraure una part de la gent que passen de llarg del nostre municipi i entrin a visitar la nostra ciutat.

Imma Palau Canal

Imma Palau Canal, candidata número 6 a la llista d'ERC la Seu

Tinc 63 anys i soc autònoma M’he dedicat durant 35 anys al negoci de la llibreria, i des de fa 3 anys segueixo treballant fent disseny gràfic i creatiu.   Què m’agradaria fer?  Cobrir les diferents necessitats de la gent gran, potenciant les activitats de manteniment de la vida activa, creativa i participativa. I demanar la participació de tota la gent de La Seu, que surti al carrer i que ens comuniqui les seves inquietuds.