La Seu d'Urgell

Notícia

Encapçala la llista l’actual portaveu del grup municipal Miquel Caminal i Cerdà, seguit per la també regidora Mireia Pellicer i Martí. La formació continua amb Francesc Aroles, Francesc Viaplana i Berta Vidal.

Presentació Candidatura Municipals 2011
Presentació Candidatura Municipals 2011

ERC la Seu ha presentat aquesta tarda la llista amb què concorrerà a les properes eleccions municipals. Caminal ha manifestat “hem volgut crear una llista renovada, i alhora amb experiència, i em sento orgullós de poder encapçalar aquest equip”. Caminal ha descrit la llista republicana com a conformada per “gent normal, treballadora, preocupats pel seu dia a dia i amb problemes corrents com qualsevol ciutadà/na”.

Entre les prioritats de l’equip de Caminal per al proper mandat, s’ha volgut destacar quatre punts principals: totes aquelles polítiques vinculades especialment amb l'atenció a les persones, el desenvolupament social i mediambiental sostenible del municipi, la promoció econòmica i la optimització de recursos municipals.

La llista continua amb Núria Turet, Eduard Tarrés, Antoni Rabasa, Xavier Munt, Rosa Castellví, David Salvadó, Montserrat Brescó , Josep Canelles i Aurora Cadena.
Tanquen la llista Miquel Colom, Teresa Casassas i Jordi Ausàs.
Pel que fa als suplents ERC la Seu presenta a Jaume Bertran, Judit París, Jordi Majoral, Rafel Llobet i Josep Celery.