La Seu d'Urgell

Notícia

Final de campanya – Construïm Futur

Francesc Viaplana amb membres de la candidatura
Francesc Viaplana amb membres de la candidatura
Francesc Viaplana ha fet avui una valoració de tancament de campanya electoral. Ha volgut recordar quines són els eixos de govern  que defensar ERC al seu programa de govern: posar a les persones al centre de les polítiques municipals, recuperar el dinamisme econòmic i tenir una Seu per viure i gaudir-hi, així com reconèixer la identitat del poble de Castellciutat.
Viaplana ha exposat que el treball durant la campanya s’ha basat en explicar les propostes de la formació, fent una campanya en positiu i sense  entrar a parlar dels altres.
També ha exposat que ERC s’ha cenyit a nivell pressupostari al límit de despesa legal, i ens costa de creure com s’ho han pogut fer altres candidatures veient el nivell d’activitats, actuacions i material electoral utilitzat.
Ha volgut animar a tothom a anar a votar el diumenge, que faci confiança a Esquerra Republicana, que compta amb un equip de gent eficaç i amb ganes de treballar pel municipi, així com ell mateix se sent preparat per ser l’alcalde de la Seu.