La Seu d'Urgell

Notícia

Representació d'ERC a l'Ajuntament de la Seu

Representació d'ERC a l'Ajuntament de la Seu
Representació d'ERC a l'Ajuntament de la Seu
Esquerra Republicana de Catalunya, va obtenir a l'Ajuntament de la Seu una representació de 4 regidors en les passades eleccions municipals. La formació va decidir formar part de l'equip de govern amb Junts per la Seu, i aquesta en serà la representació republicana al consistori municipal. 
 
  • FRANCESC VIAPLANA MANRESA, enginyer forestal i, actualment, Diputat al Parlament de Catalunya; en serà el vicealcalde fins el mes de setembre de 2021, moment que prendrà el relleu de l'alcaldia a Jordi Fàbrega (Junts per la Seu). Responsable de les regidores de: Projectes estratègics, Castellciutat, Hisenda i Intervenció, Seguretat Ciutadana. Podeu posar-vos en contacte amb ell al correu electrònic fviaplana@aj-laseu.cat.
 
  • MARIAN LAMOLLA MIRET, infermera. 2a tinent d'alcade i encapçalarà la tinença d'alcaldia d'Atenció a les Persones, amb les regidories de: Serveis Socials, Polítiques d'Igualtat, Gent Gran i Salut. Per comunicar-vos amb ella podeu fer-ho a mlamolla@aj-laseu.cat.
 
  • CARLOS GUÀRDIA CARBONELL, geògraf. 4t tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis Centrals i Culturals. Estarà al càrrec de les regidories de: Cultura, Patrimoni Cultural i Museus, Esports, Cementiri i Festes i Tradicions. El seu correu electrònic és cguardia@aj-laseu.cat.
 
  • NÚRIA TOMÀS GIMÓ, biòloga i professora de secundària. Encapçalarà les següents regidories: Medi Ambient i Sostenibilitat, Patrimoni Natural, Comerç, Educació i Infància. Us podeu comunicar amb ella a l'adreça electrònica ntomas@aj-laseu.cat.