L'Escala

Notícia

ERC L’Escala s'adhereix a la campanya #MALAMENTE de l'Agència Catalana de Joventut de la Generalitat

El grup republicà escalenc dóna suport i incentiva la visibilització de la campanya #malamente que ha engegat la Generalitat de Catalunya per prevenir les agressions sexuals entre els més joves.
Esquerra Republicana de l'Escala s'ha adherit a la campanya engegada l'Agencia Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya, #malamente, amb l'objectiu de prevenir i conscienciar als més joves per evitar agressions sexistes.
La campanya, presentada fa pocs dies, pretén fer arribar a les regidories de joventut de tots els ajuntaments material com una bossa, braçalets, pins i díptics informatius sota el hashtag #malamente, recordant la cançó que ha llençat a l'estrellat a la popular Rosalia, un referent entre els més joves.
Amb aquesta acció es pretén fer arribar el missatge als adolescents i joves que lligar de manera invasiva, opinar sobre el cos de la dona en un bar o festa major o presenciar aquesta conducta i convertir-se en còmplice, són algunes de les violències sexuals quotidianes que les noies pateixen pel sol fet de ser-ho, i que costen de reconèixer com a violències perquè estan molt normalitzades.
L'Agència farà arribar material a aquells ajuntaments que ho sol·licitin. Els republicans esperen que l'Ajuntament de l'Escala s'hi adhereixi també i que, ben aviat, es pugui treballar amb els joves de l'Escala en aquesta línia.
Per a més informació sobre la campanya podeu consultar el web https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/ambits_d_actuacio/genere/campanya-contra-la-violencia-sexual-en-entorns-doci/

ERC l’Escala
5 d’agost de 2019