L'Escala

Notícia

ERC L'Escala edita el segon número de L'Esbotzada, butlletí d’informació municipal

El número 11, segon des que la secció local actual el recuperés l’any passat, de la revista l’Esbotzada, ja es pot trobar als carrers de l’Escala.
Des del grup municipal d'ERC l'Escala hem recuperat el butlletí l'Esbotzada, revista d'informació municipal del grup que ja arriba al seu número 11. L'any passat vam editar el número 10 i primer d'aquesta legislatura i des que es recuperés la històrica revista.
En aquesta edició parlem de model de poble i visió de futur en l'editorial, del vot contrari al pressupost 2017, d'habitatge social, de beques de transport per a estudiant, de recollida d'animals domèstics i de la força de l'1O. També responem preguntes de la Núria Martí i en Carles Guanter i entrevistem al nostre regidor històric, Lluís Albert. Tot això a més de les habituals seccions d'història, en aquesta ocasió escrita per Jordi Piqué, sobre llengua amb la paraula "llongant" i l'opinió de Francesc Tubau, portaveu de l'ANC escalenca.
Amb aquesta revista continuem amb el nostre compromís de transparència i màxima informació, puntals del nostre projecte per a l'Escala, perquè el punt bàsic per avançar cap a un futur millor és fer-ho tots junts, sense barreres, sense secrets.
La revista la podreu trobar al CER i en diversos comerços de l’Escala i a la parada que ERC l’Escala muntarà el dia de Sant Jordi. També la podeu descarregar AQUI.