L'Escala

Notícia

2 anys #fentescala

Etna Estrems

Ja han passat dos anys de les darreres eleccions municipals i és el moment de fer balanç. El 2015 els escalencs i escalenques van votar un consistori que deixava el nostre grup a l’oposició, però que també ens situava en el millor resultat que mai havia fet ERC a l’Escala i, per tant, ens transmetien un missatge de confiança i, sens dubte, de moltíssima responsabilitat.
Sovint des de l’oposició és complicat arribar a tothom per explicar quin és el dia a dia del treball del grup, les dinàmiques internes i la feina que es fa per intentar, per poc que es pugui, millorar el poble. Si sumat a tot això ens trobem davant un govern amb majoria absoluta i gens acostumat a dialogar amb l’oposició per assolir els seus objectius, les coses encara es fan més coll amunt. Tot i així l’estil del grup municipal d’ERC l’Escala no és el de queixar-se constantment per sortir a la foto, nosaltres som més formiguetes; treballem a l’ombra, pensem molt bé allò que proposem i ho trenem fins al punt que al govern li sigui molt difícil rebutjar les nostres propostes. Gràcies a aquest treball d’obrer ras, de rascar constantment i de no deixar d’intentar-ho, algunes vegades, fins i tot, aconseguim els nostres objectius.
Som conscients que la força que poden exercir tres regidors dins un consistori de disset és mínima, però també som del parer que la força d’una idea bona, d’un projecte que doni més oportunitats a l’Escala o d’un pla que faci avançar el municipi és immensa vingui d’on vingui. Per aquest motiu no ens cansem i no ho farem durant els dos anys que queden. Estem segurs que aquesta és la “nova manera de fer” que necessita la nostra vila i cada dia que passa, que mantenim un equip cohesionat i fort i que incorporem noves persones disposades a treballar amb nosaltres, veiem més clara la meta pel 2019: fer de l’Escala un lloc on tothom tingui oportunitats, on es visqui tot l’any amb qualitat i on les persones siguin la prioritat de l’administració.
És per això que volem acostar-nos als ciutadans i explicar-los quina feina fem dia a dia, amb quins esculls ens trobem, com intentem salvar-los per aconseguir els nostres objectius i, sobretot, quins són els nostres projectes de futur. Aquest divendres dia 2 de juny a les 20:30h, al CER (carrer Garbí, 6 de l’Escala), tindrem l'oportunitat de conversar sobre el poble, d'intercanviar visions i, per sobre de tot, de ser transparents.

T'hi esperem!

Etna Estrems Fayos
ERC l’Escala