L'Escala

Totes les opinions

Butlletí municipal Abril 2017

Tenir valor vs donar valor

L’Escala està plena de valors que, en moltes ocasions, ni tan sols coneixen els propis escalencs i que el govern hauria de treballar per potenciar i ampliar l’oferta de la vila. En varies ocasions hemdemanat rehabilitar la casa del pintor Rafel Ramis com a centre cultural i alhora habitatge social, dotant-la d’una sala per a cada artista nascut al mateix carrer on se situa l’habitatge; Ramis, Lassús i Palau, i una altra per a artistes actuals.

Butlletí municipal Gener 2017

Començant el 2017

Comença un nou any i amb ell un nou exercici polític, marcat pels pressupostos recentment aprovats. Com cada any, hem treballat per aconseguir acords amb el govern i aportar-hi el nostre granet de sorra. Gràcies a la constància en aquest sentit, hem pogut introduir-hi temes importants, com el compromís d’enllestir un pla d’habitatge social aquest 2017. També s’ampliarà la brigada social, donant feina a persones en risc d’exclusió i que ja no tenen cap tipus prestació i es reprendrà en graduat en ESO a l’escola d’adults.

Butlletí municipal Setembre 2016

Majoria independentista

Fa 5 anys que l’11 de setembre, diada nacional de Catalunya, ha agafat un caràcter marcadament únic, històric. La major part de la població catalana ha pres consciència de la situació insostenible del país dins el conjunt d’Espanya i, de forma totalment democràtica i pacífica, manifesta un any rere l’altre el seu desig d’independència. Aquest 2016 no ha estat una excepció i, de nou, hem sortit al carrer a lluitar pel que volem i considerem just; pel que mereixem.

Butlletí municipal Març 2016

L'art d'improvisar

Fa temps que insistim que les coses no es poden fer improvisant, que ens costa car i que l’únic que porta són problemes i quan es tracta d’obres de gran envergadura, no només no és bo, sinó que pot ser nefast. Des del inici de la reforma de la platja hem demanat cura, advertit dels problemes que generaria la falta de capacitat dels contenidors i insistit en el cost econòmic que pot suposar no tenir-ho tot controlat.

Butlletí municipal Gener 2016

Cap a la república

Hem passat tres mesos complicats, de negociacions, neguits i incerteses, però finalment hem format un govern històric per caminar amb pas ferm cap a la república catalana. La investidura de Carles Puigdemont, amb acord in extremis entre els diputats independentistes, demostra que la voluntat del poble català és forta i innegociable. Tal com vam demanar des d’ERC ningú es va aixecar de la taula fins l’últim minut i gràcies a això i a la generositat de les parts, ara, som on som, i ja no ens aturarem.