Casal Josep Sunyol

Totes les notícies

Un nou país per a tothom

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte central d'ERC-Les Corts per les eleccions del proper 25 de novembre. El Casal Josep Sunyol ha comptat amb la presència d'Oriol Amorós, candidat d'ERC per la ciutat de Barcelona, Jordi Portabella regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Patrícia Gomà, presidenta d'ERC Barcelona i Francesc Llamas candidat i president d'ERC les Corts. Sota el títol "Un nou país per a tothom". Abans de la xerrada, Amorós acompanyat de diversos voluntaris han anat a parlar amb el comerç del barri per escoltar les seves inquietuds.   Un cop al casal, primer de tot, en Francesc ha fet una visió global del nou país que volem des d'ERC, en un moment en què les retallades socials del govern de CIU han augmentat les diferències entre les classes benestants i, l'existent fins ara, classe mitjana. Unes diferències que no han fet més que augmentar i que ens aboquen a anys passats on només aquells que més tenien eren els escollits a poder viure en condicions dignes.   Posteriorment ha intervingut Oriol Amorós, qui ha fet un repàs global de les principals propostes que ERC té pensat aplicar més enllà del 25N, fent especial èmfasi a temes d'ocupació i educació. Ha remarcat la necessitat de donar suport a la petita i mitjana empresa, avui dia ofegada per la manca de suport per part dels bancs. La gran quantitat d'obstacles que troben els petits emprenedors del nostre país a l'hora d'intentar impulsar de nou l'economia. I finalment, el risc de perdre la universalitat de l'educació per culpa d'unes taxes universitàries excessives i una mancança de beques que prohibeix als fills de famílies amb rentes baixes accedir a una educació de qualitat.   Finalment, hi ha hagut un torn obert de paraula on els diferents assistents han pogut dir la seva i on en Jordi Portabella i la Patrícia Gomà han donat el seu punt de vista del que hauria de significar Barcelona com a capital d'un futur Estat Català.

La candidatura de "Barcelona Republicana" al Casal de Les Corts

La candidatura de "Barcelona Republicana" es presenta a Les Corts

Aquesta nit s'ha fet la presentació de la candidatura "Barcelona Republica" que anirà al 44è Congrés Regional de la Federació de Barcelona. Davant d'una quinzena de militants i militantes la candidata a la Presidència Patrícia Gomà i el candidat a Secretari General Josep G. Cambray han explicat els eixos principals de la seva proposta per a la futura direcció de la Federació de Barcelona. Al final de la xerrada els militants del casal han realitzat aportacions i preguntes a la Patricia i en Josep. El discurs dels candidats s'ha basat en la idea de renovació, rigor, innovació, sumar davant dels reptes que es proposen: "El cap i casal del país ha de liderar el camí cap a la independència", "Barcelona serà al davant de la nova ERC", "Comença una nova etapa i cal anar tots plegats", "Tots els casals s'han de sentir part de la Federació".

Campanya electoral 2011 a Les Corts

La República del Sí a Les Corts

Aquest matí un grup de militants d'ERC i de Reagrupament hem estat de diada electoral. Hem compartit amb la gent les seves inquietuds sobre la nova Esquerra Republicana i el seu projecte independentista. 

Alfred Bosch a la Diada Castellera de Les Corts

Alfred Bosch a la diada castellera de Les Corts

Aquest matí l'Afred Bosch (Cap de llista per Barcelona a les elecciones espanyoles) i acompanyat pel President de la Federació de Barcelona, Oriol Amorós, ens han acompanyat a la Diada Castellera que s'ha celebrat com cada 12 d'octubre a la Plaça Comas seu del districte. Ha pogut compartir l'actualitat de la nova ERC amb la premsa radiofònica i amb la gent que ens aquells moments omplia la Plaça. El dia plenament d'estiu ha fet que la jornada fos del tot lliuda i la presència del nostre candidat  a Les Corts ha portat al nostre districte centre d'actulitat d' aquesta nova ERC. Gràcies Alfred i també gràcies  a tots els militants que també ens han acompanyat aquest matí.

L'inflable a la Plaça de la Concòrdia

Avui matinal infantil

És el segon dia del nostre instens cap de setmana de Festa Major de Les Corts. Avui hem omplert la Plaça de la Concòrdia del color groc dels glòbuls d'ERC. L'inflable i el diumenge  assolellat ha omplert la nostra Plaça de nens i nenes que volien saltar i jugar en el nostre inflable. L'èxit de la jornada ha estat total i de nou el groc d'ERC present al nostre barri. La nova ERC "vota" de nou.....Bona Festa Major!    

Oriol Junqueras a la Festa Major de Les Corts

Festa Major a Les Corts

Aquesta nit ERC ha començat la Festa Major de Les Corts amb un sopar al nostre Casal amb la companyia de quaranta militants i amics del barri que s'han volgut aplegar amb nosaltres. La vetllada ha estat acompanyada a més pel nou president del partit Oriol Junqueras i pel President de la Federació de Barcelona Oriol Amorós. Durant el sopar hi ha hagut una ronda de parlaments que han animat als militants, simpatitzants i amics d'ERC a treballar plegats i sense descans pels objectius que la nova ERC té plantejats: soberania nacional i justícia social. 

10A Les Corts

Les Corts diu SÍ al 10A

El diumenge va ser un dia que molts recordarem com la primera pedra que va possibilitar un canvi en la mentalitat de tothom (i si no que li diguin  a la Sra Fernández Bozal). Sense recursos institucionals però amb molta il·lusió i voluntariat s'ha fet realitat allò que molts pensaven que no seria possible i...desitjaven que no ho fos. Gràcies Sr Hereu per posar-nos les coses tan difícils. No sap l'energia que ens va donar. Cal felicitar-nos tots i, en especial, a tota la munió de voluntaris i voluntàries que des de ja fa molt de temps han estat treballant des de la primera consulta d'Arenys de Mar fins a la ciutat de Barcelona. I en aquest moment històric el nostre casal no podia faltar. Gràcies a tots i totes.... ara comença el futur i tenim molta pressa.

Xerrda d'en Pere Bosch sobre el Cas Palau

Xerrada sobre el Cas Palau

La xerrada que vàrem compartir els militants de Les Corts amb Pere Bosch va ser tot un èxit. Les dades contundents que deixaven anar cada diapositiva de la seva presentació eren impressionats. Bona feina de la Comissió del Parlament i bona feina d'Esquerra. No hi ha dubtes però ara cal que la Justícia actui. Gràcies Pere Bosch!

Esquerra + Reagrupament a Les Corts

Presentació d'Esquerra + Reagrupament a Les Corts

La presentació d'ERC+Reagrupament s'ha fet visible avui a la Plaça de la Concòrdia. Barcelona necessita un bon alcalde i "Esquerra+Reagrupament+representats veïnals+altres entitats" ens hem unit per presentar en Jordi Portabella perquè sigui l'alcalde de Barcelona. A Barcelona anem junts amb en Jordi. Volem sumar més i per això us oferim que ens dongueu idees, la vostra idea. Volem sumar més i per això us oferim que participeu en la nostra campanya! BARCELONA - PORTABELLA - Renovació - Criteri