Casal Josep Sunyol

Notícia

Acte central de campanya a les Corts

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte central d'ERC-Les Corts per les eleccions del proper 25 de novembre. El Casal Josep Sunyol ha comptat amb la presència d'Oriol Amorós, candidat d'ERC per la ciutat de Barcelona, Jordi Portabella regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Patrícia Gomà, presidenta d'ERC Barcelona i Francesc Llamas candidat i president d'ERC les Corts. Sota el títol "Un nou país per a tothom". Abans de la xerrada, Amorós acompanyat de diversos voluntaris han anat a parlar amb el comerç del barri per escoltar les seves inquietuds.
 
Un cop al casal, primer de tot, en Francesc ha fet una visió global del nou país que volem des d'ERC, en un moment en què les retallades socials del govern de CIU han augmentat les diferències entre les classes benestants i, l'existent fins ara, classe mitjana. Unes diferències que no han fet més que augmentar i que ens aboquen a anys passats on només aquells que més tenien eren els escollits a poder viure en condicions dignes.
 
Posteriorment ha intervingut Oriol Amorós, qui ha fet un repàs global de les principals propostes que ERC té pensat aplicar més enllà del 25N, fent especial èmfasi a temes d'ocupació i educació. Ha remarcat la necessitat de donar suport a la petita i mitjana empresa, avui dia ofegada per la manca de suport per part dels bancs. La gran quantitat d'obstacles que troben els petits emprenedors del nostre país a l'hora d'intentar impulsar de nou l'economia. I finalment, el risc de perdre la universalitat de l'educació per culpa d'unes taxes universitàries excessives i una mancança de beques que prohibeix als fills de famílies amb rentes baixes accedir a una educació de qualitat.
 
Finalment, hi ha hagut un torn obert de paraula on els diferents assistents han pogut dir la seva i on en Jordi Portabella i la Patrícia Gomà han donat el seu punt de vista del que hauria de significar Barcelona com a capital d'un futur Estat Català.