L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Trobada d'apoderats d'Esquerra Republicana a l'Hospitalet

Aquest dissabte, Esquerra Republicana l'Hospitalet hem organitzat al Casino de l'Hospitalet una trobada amb totes les persones que van participar com a apoderats els passat 21D. D'aquesta manera, s'ha volgut reconèixer la tasca de les 250 persones voluntàries que aquell dia van vetllar i garantir que la jornada electoral es desenvolupés amb garanties i plena normalitat.

Sílvia Casola, presidenta d'Esquerra L'Hospitalet, ha volgut obrir l'acte agraint l'esforç i la implicació de les persones que van fer possible desplegar la xarxa d'apoderats més gran feta mai en unes eleccions.
La dirigent republicana ha explicat que "el 21D Esquerra Republicana va aconseguir uns resultats històrics; arribant a ser tercera força a la ciutat de l'Hospitalet". A més, Casola ha destacat que "la força de l'independentisme creix i està acabant d'arrelar a tota la ciutat".

El portaveu municipal d'ERC, Antoni Garcia, en el seu torn, ha manifestat que "el bloc republicà va derrotar al bloc del 155 en unes eleccions imposades, en un context de repressió i retallada de llibertats". El regidor republicà ha declarat que "ara ens toca donar vida a la República", i ha afegit que "és urgent recuperar les nostres institucions i fer créixer la República, posant el país al servei de la gent".

"Hem de guanyar la República des de l'Hospitalet. Barri a barri, vot a vot", ha expressat Antoni Garcia, fent una crida a seguir sumant i participant activament "per fer realitat entre tots a les properes eleccions un l'Hospitalet més just, democràtic i participatiu". 

Amb el debat posterior, on hi han pogut intervenir els apoderats i apoderades, s'ha pogut recollir les propostes de tothom i debatre sobre l'estat de la ciutat i les accions d'Esquerra a l'Ajuntament. 

La jornada ha servit com a punt d'inici de l'activitat política d'Esquerra Republicana de l'Hospitalet a l'actual curs de l'any 2018, un curs polític replet de trobades territorials i activitats per seguir consolidant el projecte d'Esquerra a la ciutat.