L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Esquerra l'Hospitalet planta Iñigo de la Serna en la seva visita a l'Hospitalet

El portaveu del grup municipal d’ERC, Antoni Garcia, no ha assistit aquest matí a la recepció institucional al ministre espanyol Iñigo de la Serna a l’Ajuntament de l’Hospitalet com a acte de protesta pel segrest de les institucions catalanes per part del govern del PP.

El grup municipal d’ERC rebutja així la visita del ministre d’un govern que ha aplicat l’article 155 de la Constitució de forma antidemocràtica i arbitrària, que menysprea, impedeix i vulnera els drets dels ciutadans de Catalunya i de l’Hospitalet, judicialitza la llibertat d’expressió i que empresona persones per les seves idees polítiques.

Davant el motiu de la visita del ministre de la Serna, per anunciar un cop més el soterrament ferroviari. Un anunci que tampoc aquesta vegada porta data concreta per a l’execució de les obres, al contrari, segons diu el ministre aquestes suposades obres començarien “durant l’any 2020”.
ERC CONSIDERA QUE L’ANUNCI DEL MINISTRE ÉS UN NOU ACTE DE PROPAGANDA DEL
GOVERN DE L’ESTAT ESPANYOL QUE QUEDARÀ EN PAPER MULLAT TAL COM HA
SUCCEïT DES DE FA MÉS DE 10 ANYS.

Esquerra Republicana denúncia els constants incompliments i manca de compromís real dels successius governs espanyols per acabar amb la fractura que suposen les vies al seu pas per l'Hospitalet, així com la manca d'inversió en Rodalies o l'incompliment reiterat de la promesa d'adaptar amb ascensors l'estació de Bellvitge-Gornal, que no es van fer el 2017, tampoc es faran el 2018 i que ara ja se’n van també a 2020 segons el ministre.

Segons Antoni Garcia, els veïns i veïnes de l’Hospitalet “estan farts que se’ns prengui el pel, que els ministres de torn i l’alcaldessa es facin la foto i anunciïn inversions que després no es compleixen”, i ha afegit que “no ens creurem aquestes noves promeses fins que veiem màquines començant les obres”.