L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Antoni Garcia escollit cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals de 2019

Els republicans han celebrat les primàries del partit per elegir la persona que encapçalarà la llista de les eleccions municipals 2019. Podien accedir a l'elecció totes les persones militants que manifestessin la seva voluntat i comptessin amb l'aval d'un 20% de la militància local.

A l'assemblea, Antoni Garcia ha estat la persona elegida per encapçalar la llista a les eleccions vinents municipals. L'actual portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de l'Hospitalet repeteix així com a cap de llista, que ja va encapçalar en les municipals de 2015, quan ERC l'Hospitalet va recuperar la representació municipal amb dos regidors: Antoni Garcia, i Coque García.

Antoni Garcia ha volgut donar les gràcies a tota la militància que ha tornat a confiar en ell per encapçalar aquest projecte a la ciutat. El ja candidat a l'alcaldia ha declarat que "fa tres anys vam recuperar la representació al consistori, i ho vam fer per quedar-nos- hi. Avui ens conjurem a treballar amb tothom per ser l'alternativa i fer possible un nou l'Hospitalet".

Durant el seu discurs, el portaveu republicà ha destacat els tres objectius que a l'inici de l'actual mandat a la ciutat ens va recordar l'Oriol Junqueras: "recuperar la representació institucional que havia assolit l'Anna Simó a la ciutat anteriorment, i recuperar la representació al Ple municipal; obrir el partit amb una llista oberta, semblant a la societat a la qual representem; i una vegada recuperéssim la representació a l'Ajuntament, ser una eina útil als nostres veïns i veïnes a la ciutat". A més, ha afegit que "gràcies a la nostra presència al consistori, avui podem representar els nostres veïns i veïnes a tots els barris, sent la base independentista i republicana a la ciutat que fa oposició constructiva al govern de Núria Marin".

A l'inici de l'assemblea, la presidenta local Sílvia Casola ha volgut manifestar el suport d'Esquerra Republicana de l'Hospitalet als CDR, després de les detencions conegudes avui i davant la repressió dels darrers mesos. "Des d'Esquerra l'Hospitalet, i també com a part activa dels CDR a l'Hospitalet, donem tot el nostre suport als companys avui detinguts, i manifestar el nostre escalf i el nostre acompanyament i suport en tot el que necessitin", ha manifestat.

La trobada s'ha tancat amb la participació d'en Jordi Albert, president comarcal i diputat al Parlament de Catalunya, que ha encoratjat els assistents "a guanyar un Nou l'Hospitalet, que faci possible l'impossible, guanyar la ciutat i aconseguir que la segona ciutat de Catalunya vagi al costat del govern de la Generalitat; amb un projecte de base, de carrer i republicà".