L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

Antoni Garcia, candidat a l'alcaldia de l'Hospitalet de Llobregat

Un casino ple de gom a gom ha rebut avui la presentació d'Antoni Garcia com a alcaldable d'esquerra Republicana a l'Hospitalet amb un lema que es tota una declaració d'intencions: "Fem una Ciutat Republicana".

Antoni Garcia ha fet un repàs de tota la tasca que ha fet el grup municipal; que tot i estar a l'oposició ha aconseguit portar a terme algunes propostes del seu programa electoral com la figura de la Sindica de Greuges a la ciutat o la rebaixa de l’IBI en un 2%».

Garcia ha lligat aquesta bona tasca que s'ha fet des de l'oposició amb els pilars de transparència, honestedat i participació, bases del que ha de ser el nou govern republicà per a l'Hospitalet de Llobregat.

En aquest sentit Antoni Garcia ha remarcat els tres eixos principals per a fer un veritable canvi a l’Hospitalet.

Primer, promoure un model econòmic que creï ocupació de qualitat a la ciutat.
Un model diversificat que aposti per la petita i mitjana empresa catalana, dotant de recursos el Pacte Local de Comerç que Esquerra Republicana ha impulsat, i que aposti també per la reindustrialització de la Carretera del Mig i l’impuls al sector biomèdic present a Bellvitge.

Segon, crear un ajuntament que sigui honest, transparent i participatiu.
Fer possible que la ciutadania participi en els gran temes de ciutat, així com al desenvolupament del dia a dia. Cal fer un ajuntament amb parets de vidre.

I tercer, construir una ciutat republicana amb respecte a la seva història i patrimoni.
Acabar amb els models especulatius presents a la ciutat. Cal eliminar la política del totxo, i transformar els nostres barris tot respectant el patrimoni cultural i històric present. Cal protegir el carrer Xipreret, Can Rigal, Can Trinxet, el Castell de Bellvís i Cal Trabal.

En aquesta presentació, Antoni Garcia ha rebut el suport de l'hospitalenca Anna Simó i del President del Parlament Roger Torrent.

Simó ha destacar Que Antoni Garcia "és una persona compromesa i lleial, que sap escoltar i no deixarà cap inquietud de cap hospitalenc sense resposta".

Roger Torrent ha recordat que «les eleccions municipals són imprescindibles per assolir la plena república; perquè Catalunya necessita alcaldes que vesteixin amb treball, compromís, responsabilitat i honestedat la república»

Aquest acte de presentació ha estat el tret de sortida oficial de la campanya d'esquerra per fer possible una ciutat republicana a tots els racons de la ciutat.