L'Hospitalet de Llobregat

Totes les opinions

Antoni Garcia

Ara és l’hora de Votar. Ara és l’hora de fer un Nou País

El país es mou, és un fet. La voluntat de decidir el nostre futur com a poble és una realitat àmpliament majoritària en la societat Catalana. El 9 de Novembre els ciutadans de Catalunya serem cridats a votar perquè serà donar compliment al mandat expressat a les darreres eleccions catalanes on es va assolir una àmplia majoria transversal de forces polítiques favorables a exercir aquest dret democràtic universal.

Antoni Garcia

Construïm junts un #NouLH

A l'Hospitalet, igual que a Catalunya, corren aires de canvi. La ciutadania s’ha cansat d’una manera de fer política que li ha girat l’esquena, que no ha sabut donar respostes als seus problemes de la vida quotidiana i que li ha negat el dret de decidir en aspectes socials i nacionals. Nosaltres, la gent d’Esquerra, volem la independència per construir un nou país per a tothom. Un nou país que tingui totes les eines d’un estat i tots els seus recursos per tal de millorar el benestar de la ciutadania, l’accés a l’habitatge, garantir uns serveis universals de qualitat i donar un impuls a la petita i mitjana empresa del nostre país perquè creï ocupació de qualitat.

Antoni Garcia, candidat d'ERC a l'alcaldia de l'Hospitalet

NO a les pujades del transport públic

Des d’inici any hi ha en diverses localitats de Catalunya mobilitzacions contra la pujada del Transport públic. Aquestes reivindicacions justes vénen motivades per l’augment del transport públic molt per sobre de l’IPC, concretament un augment del 5,4%. No hi ha cap dubte que aquesta mesura perjudica directament a la ciutadania en un moment on les famílies cada cop tenen menys poder adquisitiu.

Antoni Garcia

Pacte Democràtic de L’Hospitalet pel Dret a Decidir

El 18 de juliol de 2013 passarà a la història de la segona ciutat de Catalunya com la data on diferents organitzacions socials, sindicals, culturals i polítiques signaven el Pacte Democràtic de l'Hospitalet de Llobregat com a punt de partida per avançar plegats cap al dret de decidir. El que ens uneix als promotors del Pacte Democràtic és practicar el dret a decidir i donar suport a que sigui un pacte viu entre les entitats, la població de l'Hospitalet i Catalunya.

Antoni Garcia

Primàries obertes a la ciutadania

En els últims temps creix la preocupació per la desconnexió entre els partits i la societat civil. A casa nostra molta d'aquesta preocupació és tradueix en afirmacions de que tots els partits polítics són iguals, que no són transparents i que tenen estructures blindades perquè no pugui participar la societat. Aquestes afirmacions no es poden generalitzar a totes les formacions polítiques.

Antoni Garcia

4.500 milions d'euros de retallades

Els ciutadans de Catalunya fan un enorme esforç fiscal que cobra l'Estat en forma principalment de l'IRPF, l’IVA i l’Impost de Societats. Malgrat aquest esforç enorme la majoria de catalans, que paguem més de 35.000 milions d'euros a l’any, vivim situacions angoixants relacionades amb l'àmbit educatiu, sanitari i industrial… Aquesta situació és provocada pel dèficit fiscal que gira entorn del 8% del PIB, la qual cosa representa uns 16.

Antoni Garcia

Avancem cap a un nou país per a tothom

El suport dels ciutadans a Esquerra ens ha dut a ser segona força del Parlament i obtenir uns grans resultats a la ciutat de L’Hospitalet. Esquerra amb 21 diputats i mig milió de vots es converteix en la primera força de l’oposició, mentre els 8.772 vots (7,9%) a l’Hospitalet obren la porta a entrar amb força al Consistori. En aquesta nova legislatura la voluntat d’Esquerra Republicana de Catalunya és fer una oposició constructiva amb una voluntat d’arribar acords amb aquells partits que tinguin una agenda nacional clara i apostin per un canvi de política econòmica.

NI ESPOLI FISCAL, NI ESPOLI SOCIAL

Actualment l'Estat espanyol es queda amb el 40% dels impostos que paguem a Catalunya, que no tornen ni en forma d'inversions ni de serveis per la ciutadania. Més de 18.000 milions d'euros any, prop d'un 9% del PIB català, que és un llast per la nostra economia i posa en perill el desenvolupament del país. Aquest espoli fiscal suposa 2.250 euros menys per ciutadà a l’any, el que representa 9.

Antoni Garcia

Signa per la dació en pagament

A l’Hospitalet com arreu dels Països Catalans i de l’Estat Espanyol s’ha iniciat la recollida de signatures de l’ILP per la dació en pagament. Aquesta campanya impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i diverses organitzacions socials i sindicals té com objectiu superar les 500.000 signatures necessàries perquè es pugui debatre al Congrés dels Diputats la proposició de llei sobre la dació en pagament, la finalització des desnonaments i el lloguer social.