Llançà

Notícia

ERC Llançà sol·licita un ple extraordinari urgent, com a resposta a la sentència del Suprem i per demanar l'amnistia i en defensa del dret d'autodeterminació.

El ple se celebrarà el dijous 17 d'octubre a les 9.30 h del matí, just després del ple que hi havia convocat per l'elecció dels membres de les meses electorals del pròxim 10 de novembre.

Tan bon punt s'ha conegut la sentència que condemna els presos i preses polítiques a fins a 13 anys de presó, els republicans han presentat a l'Ajuntament de Llançà una sol·licitud de ple extraordinari, per poder debatre i votar una moció "DE RESPOSTA A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM I PER DEMANAR L'AMNISTIA PER A LES PERSONES PRESES POLÍTIQUES CATALANES I EN DEFENSA DEL DRET D'AUTODETERMINACIÓ".

La sol·licitud destacava que la celebració del ple no es demorés més enllà del dia 17 d'octubre. La resposta a aquesta sol·licitud però, s'ha fet esperar fins passades les 3 h del migdia, on l'actual govern ha refusat la proposta de què el ple se celebrés al vespre i no al matí, per tal que l'assistència de públic pogués ser més notòria.
Adjunt trobareu els arxius de la sol·licitud i de la pròpia moció.